Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ng1974

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

Φήμη στην κοινότητα

-2 Κακή

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Επαγγελματίας Τεχνικού Κλάδου
  • Ειδικότητα
    Υδραυλικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

144 profile views
  1. Αγαπητέ Tetris, Πρώτον ήμουν ευγενεστατος δεν με διάβασες φαίνεται, και με συμβουλεύεις να συζητώ πολιτισμένα; Δεύτερον έχω διαβάσει τους κανόνες, εσύ τους έχεις διαβάσει; Έτσι μιλάς σε όλους; Στον ενικό χωρίς να τον ξέρεις, χωρίς ένα γεια,ένα καλησπέρα; Και απλά συμβουλεύεις τους άλλους για πράγματα που δεν κάνεις ο ίδιος; Δεν ζήτησα τηλέφωνο ή email επί προσωπικού για να διαμαρτύρεσαι ότι θες και ειδική μεταχείριση για να απαντήσεις σε ένα θέμα. Έχω διαπιστώσει ότι αυτό γίνεται και από πολλούς σε άλλους, δηλαδή να ανοίγει ένα θέμα κάποιος και να του απαντούν περί ανέμων και υδάτων κάποιοι, έχουν διαμαρτυρηθεί πολλοί, εσύ έπρεπε να το ξέρεις πριν να συμβουλεύεις άλλους πως θα γράφουν. Μια χαρά τα έγραψα.Ξαναδιαβασε τα και την δεύτερη φορά θα το διαπιστώσεις. Τρίτον ,το αν θα χρειαστώ ειδικό ή όχι άσε να το κρίνω εγώ και όχι εσύ. Δεν με ξέρεις, δεν γνωρίζεις, δεν θέλεις,... έχει καλώς, αλλά ιστορίες για αρκούδες μην μου γράφεις. Σάς ευχαριστώ για τα μηνύματα, θεωρείστε το θέμα λήξαν. Ευχαριστώ πολύ.
  2. Καλησπέρα. Εάν ήταν απόρρητα δεν θα ζητούσα βοήθεια από εδώ. Μου έστειλες μήνυμα χωρίς να διαβάσεις το δικό μου, ή δεν είχες τι να κάνεις και είπες ας τρολαρω κάποιον; Ζήτησα βοήθεια ,από γνώστη του αντικειμένου και η απάντηση εάν μπορούσες και εάν ήθελες έπρεπε να είναι, Γειά σου λέγομαι τάδε πως μπορώ να βοηθήσω. Ζήτησα ευκρινεστατα εξυπνάδες ,τρολαρισματα και τα συναφή να μείνουν μακριά. Είμαι 47 ετών 25 στο επάγγελμα. Σε ευχαριστώ για τον χρόνο που έχασες να μου στείλεις μήνυμα.
  3. Γειά χαρά, Θέλω να διαχειριστώ 3 θέματα,σε βιολογικό βιομηχανίας τροφίμων. Παρακαλώ όποιος γνωρίζει μόνο να απαντήσει εάν θέλει και μπορεί, άσχετα συμπεράσματα και απόψεις ας μείνουν εκτός. Η κατασκευή από την φύση της έχει αλλάξει δύο κατασκευαστές,και πληθώρα τεχνικών , με αποτέλεσμα να λειτουργούν καίρια σημεία με πατέντες. Τώρα πάμε στην δική μου διαχείριση ως βοηθός διαχειριστή με προϊστάμενο Χημικό μηχανικό ο οποίος έχει άγνοια από υδραυλικά συστήματα , λειτουργία και συντήρηση εξοπλισμού. Όποιος πιστεύει ότι μπορεί να διαθέσει λίγο χρόνο για να με βοηθήσει να επιλύσω 3 προβλήματα που αντιμετωπίζω καθημερινά,τα οποία σημειωτέον θέλω να λυθούν με τον οικονομικότερο τρόπο , παρακαλώ ας μου στείλει μήνυμα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.