Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

SweetPat

Members
  • Περιεχόμενα

    13
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by SweetPat

  1. Καλησπέρα έχει ακούσει κάποιος αν θα γίνει τίποτα με αυτές που απεντάχθηκαν στις 8/4
  2. Καλησπέρα, έχει εντοπίσει κάποιος ότι υπάρχει πρόβλημα και στην εκτύπωση τον ΠΕΑ με πήρε ένας πελάτης που είχε χάσει το χαρτί που του είχα δώσει και πήγα να το εκτυπώσω και μου το ανοίγει σε μια περίεργη μορφή που δεν μπορώ να το κατεβάσω.
  3. Έχω το ίδιο πρόβλημα κι εγώ, μετά από λάθος διεύθυνση από τον ιδιοκτήτη και με μόνο λίγα ΠΕΑ στο αρχείο μου.. Ποιά ήταν η εξέλιξη? Άργησαν να σου απαντήσουν?Τελικά με τις κυρώσεις στην περίπτωση σου τι έγινε?
  4. Καλησπέρα. Στο 2ο ΠΕΑ το κτήριο αναφοράς πρέπει να έχει την ίδια τιμή με αυτήν του 1ου ΠΕΑ?
  5. Καλησπέρα. Έχω έναν πελάτη που έκανε αίτηση για νεοαποκτηθέν ακίνητο και στην υπεύθυνη δήλωση δήλωσε ότι θα το χρησιμοποιήσει ο ίδιος ως κύρια κατοικία. Τώρα μου λέει άλλαξαν τα δεδομένα και θα το χρησιμοποιήσει κάποιος τρίτος και ο πελάτης μου δεν μπορεί να το δηλώσει σαν κύρια κατοικία στη νέα φορολογική του δήλωση.. Τι κάνω σε αυτήν την περίπτωση? Δεν νομίζω ότι θα υπάρξει τρόπος να το αλλάξουμε αυτό στο μέλλον, η αίτηση θα απορριφθεί και ελπίζω να μην έχει και κυρώσεις για δήλωση ψευδών στοιχείων εφόσον δεν θα το χρησιμοποιήσει σαν κύρια κατοικία...
  6. Μήπως έχει τύχει σε κανέναν περίπτωση με 2 ενοικιαστές στο Ε2 για το ίδιο σπίτι? Γιατί μου βγάζει λάθος στα στοιχεία του ενοικιαστή στη χρήση ακινήτου από τρίτο (δοκίμασα ΑΦΜ και των δυο) και σκέφτομαι μήπως κολλάει στο ότι είναι 2 τα αφμ για το ίδιο σπίτι...
  7. Εμένα τώρα που φόρτωσε μου κανε ένα άλλο ωραίο... Ενώ είχα συμπληρώσει την αίτηση μέχρι και τις παρεμβάσεις τώρα δεν μου εμφανίζει καν την αίτηση και μου λέει ότι η περιφέρεια που είχα επιλέξει δεν είναι ενεργή (και όχι δεν είχα κάνει λάθος περιφέρεια, ήμουν ξεκάθαρα Αττική αφού είχα φτάσει και στις παρεμβάσεις την αίτηση μου...)
  8. Παιδιά, σε περίπτωση δωρεάν παραχώρησης ακινήτου σε τρίτο χρειάζεται κάποιο έγγραφο (παράρτημα, υπεύθυνη δήλωση)?
  9. Μόλις μου ήρθε mail επαλήθευσης στο σωστό email... Τώρα δούλεψε μέσω της άσπρης σελίδας που είχε στο site στην αλλαγή (δεν νομίζω..), το είδαν από τα πολλαπλά μηνύματα που είχα στείλει στο helpdesk, το είδαν από το mail που είχα στείλει στο [email protected]... Ποιός ξέρει..
  10. Μάλιστα.. Τελικά σε τι συμπέρασμα καταλήξαμε για τους αριθμούς "παύλες"? Έχουμε ελπίδα να είμαστε μέσα στις 6000 ή κάτι έχει πάει στραβά με εμάς?
  11. Παιδιά και σε μένα - (παύλα) έβγαλε σαν αριθμό πρωτοκόλλου... Έγινε κάποιο error μήπως και έτσι κάηκε η αίτηση??
  12. Κι εγώ την έπαθα έτσι... Έχω στείλει 2-3 μηνύματα στο Helpdesk από ώρες πριν και τίποτα... Τι κάνουμε τώρα?
  13. Τελικά κατάφερε κανείς να μπει ως σύμβουλος έργου?? Γιατί εγώ ακόμα έχω πρόβλημα.. Και ως ωφελούμενος πάντως που έχω μπει για πελάτες δεν ολοκληρώνεται ποτέ η οριστική υποβολή. Φταίει άραγε το ότι δεν μπορεί να επαληθεύσει τον σύμβουλο έργου παρόλο που υπάρχει στη βάση δεδομένων του συστήματος?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.