Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

PAPIVOLIS

Members
  • Περιεχόμενα

    8
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

565 profile views

PAPIVOLIS's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

-7

Φήμη στην κοινότητα

  1. ΕΧΩ στείλει από τις 15/04 μηνύματα όπου μπορείς να φανταστείς. υπουργείο , τηλεόραση , αυτιά, open , nova .πήρα τηλέφωνο παντού.κανείς δεν απάντησε ποτέ. είχα κάνει αίτηση 10/4 με διαδικασία Α και ενεργοποιήθηκε 11/04. εχω πάρει 200 ευρώ . τίποτα άλλο. Δεν θέλω να πάρω τίποτα άλλο. Τρελαίνομαι συνάδερφε όταν μου λένε ψέματα κάτι τύποι σαν αυτόν τον υπουργό, από οποιοδήποτε κόμμα . Τα ίδια έγιναν στις πληρωμές κ με τους δικηγόρους και με τους λογιστές και τους γιατρούς.
  2. Ενημέρωση δικαιούχων της Πρόσκλησης 2/2020 στους οποίους καταβλήθηκε το ποσό των 200 ευρώ Ενημέρωση δικαιούχων της Πρόσκλησης 2/2020 στους οποίους καταβλήθηκε το ποσό των 200 ευρώ. Αποπληρωμή της οικονομικής ενίσχυσης – αποζημίωσης ειδικού σκοπού Ενημερώνονται οι δικαιούχοι της Πρόσκλησης 2/2020 στους οποίους καταβλήθηκε το ποσό των 200 ευρώ ότι η αποπληρωμή του ποσού της οικονομικής ενίσχυσης – αποζημίωσης ειδικού σκοπού των 600 ευρώ θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα, χωρίς να απαιτείται καμία περαιτέρω ενέργεια. Πληροφοριακά Στοιχεία Κατηγορία: Πρόσκληση - Προκήρυξη Δημοσιεύθηκε : 04 Μαΐου 2020 Εμφανίσεις: 1102
  3. Διαδικασία Α ΔΕΝ ειχα παρει 400 και μπηκαν μονο 200 ... Μάλλον κάποιος συνεχίζει να μας δουλεύει.
  4. τζιτζικα τζαμπα αγχωνεσαι. 600 ευρω θα παρουμε ολοι οι καημενοι στις 9-10 /05 . 600 ευρω για 2 μηνες. να μαθουμε ολοι να ζουμε με 300 ευρω το μηνα. αυτο ειναι κ το σχεδιο αλλωστε. ... καλη συνεχεια σε ολους . Ευχαριστουμε ολες τις κυβερνησεις για την βοηθεια ... αλλα περισοοτερο τον κ.βρουτση που εβγαλε ολο το κομπλεξ του πανω πας. αααα κ το τεε το αγαπημενο που εβγαλε ανακοινωση χθες ......καλη ζωη να εχουμε απο δω κ περα με πλεξιγκλαξ αναμεσα μας κ 300 ευρω το μηνα. κ οπως εγραψε ενας συναδερφος καπου , μην διαμαρτυρεστε γιατι χωρις να κανετε τιποτα θα παρετε 600 ευρω!!!!! ενω μας απαγορευσαν να κανουμε τιποτα!!!!!! Η χουντα μπροστα σε αυτο που ζουμε ειναι τα ζουζουνια.....καλυτερα κοροναιο να κολλησουμε να βγαλουμε αναπηρικη συνταξη.
  5. Προφανώς ο τύπος νομίζει ότι μιλάει σε παιδάκια δημοτικού. τι να σχολιάσεις κ τί να περιμένεις από τύπους με τέτοια φάτσα. μόνο οι αντιδράσεις του λένε πολλα. πάμε παρακάτω. προσωπικά ΔΕΝ έχω πάρει τίποτα ακόμα με ενεργοποίηση 11/04. Δεν θα δώσουν τίποτα. Αλλα δεν πρόκειται αυτά τα φαντάσματα να τα δώσω κ τίποτα. Ξανά ταμείο πληρωμή το 2022 . η όταν γίνουν εκλογές . 1) εξ οικονομώ , 2) αυτό εδώ. Kαλά ΔΕΝ ντρέπεστε ρε καθόλου ;;; Μας ξεφτιλίσανε οι τύποι . Ευχαριστούμε και το τεε για την συμπαράσταση. γ..ιόλες.
  6. ΜΟΛΙΣ ΜΠΗΚΑΝ 600 ευρω. δειτε το βιντεο κ βγαλτε τα νευρα σας συναδερφοι. βεβαια αν ηταν κ ο βρουτος στη θεση του χατζηβλακη θα ηρεμουσαμε πιο πολυ.
  7. Nαι πολύ έξυπνη του Κο'υλη. Αν γίνει καμιά μαζική αγωγή για εμπαιγμό να δεις τι έξυπνη κίνηση έκανε.
  8. ΒΡΟΥΤΣΗ ΜΙΛΗΣΕ "Μέχρι και το Πάσχα πληρώθηκαν 686.000 μισθωτοί εργαζόμενοι και εκτός από αυτούς πληρώσαμε και 194.000 ανέργους, που είχε τελείωσει το επίδομα ανεργίας. Υπογράφω σήμερα την υπουργική απόφαση για τις 160.000 με τις νέες κατηγορίες εργαζομένων που θα πληρωθούν άμεσα. Και υπάρχει και η εκκρεμότητα της πληρωμής των επιστημόνων, που ήδη πληρώθηκαν 17.500 και την Πέμπτη θα πληρωθούν άλλοι 85.000. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ που μας άφησες να κάνουμε πάσχα με 30 ευρώ, μ..ρδε
  9. άλλος ένας βλάκας εδώ που δεν πήρε τίποτα ενώ παρέλαβe κωδικούς 12/4 στις 10:30 . ΔΕΝ με νοιάζει ούτε τι ώρα ενεργοποιήθηκε αυ΄τ η μα..ία ούτε τίποτα. από σήμερα με 30 ευρώ στην τσέπη είμαι εχθρός του κράτους σας .Αν θέλετε συνεχίστε για τα 200 ευρώ , προσωπικά σιχάθηκα τα πάντα. 10 χρόνια υπομονή κ έχω ένα κράτος ρδελομπ΄υ να παίζει με την ζωή μου. εκεί που πήραμε λίγο μια ανάσα πάλι τα ίδια. Θέλω να ξέρω πόσοι καταφερατε να κάνετε αιτήσεις στο εξ οικονομ΄ώ. πόσοι θα δώσετε εξετάσεις τώρα για ενεργειακοί επ. Μας δουλεύουν!!!! ξυπνάτε!!! κ τσίπρας κ μητσοτάκης και όπως τους λένε. Εδώ κάπου τελειώνει το επάγγελμα του ελ . επαγγελματία και εμείς καθόμαστε και τρωγόμαστε πότε θα μπούν τα 400 κ τα μην πω τι. πληρώστε κ εφορία και 4500 ευρώ το 2016 ταμεία για να δείνουνε χρήματα στα κεκ!!!!! Αν υπήρχε τεε να ψάξει ποιοι παίρνουν 20 ευρω με ενεργειακά και 200 με αυθαίρετα και να τελειώναμε. αλλα .... όλοι μέσα στα σκ..τα είμαστε . Ας τα λουστούμε τώρα. οι συμβολαιογράφοι κάνουν ΄τι γουστάρουν κ εμείς εκεί τζάμπα για 651/77 κ άνοιξε την δήλωση κτλ .Δεν υπάρχει κλάδος μηχανικών. Γελάει ο κόσμος και γιαυτό κάνει παζάρια στις τιμες . Ευθύνη στα αυθαίρετα ;;;; μόνο εμείς θα πάμε φυλακή αλλά 200 ευρώ το αυθαίρετο . Μεταξύ μας κόντρα τρελή . Γιατί στον 3843/2010 το δήλωσες έτσι κ γιατί στον 4178/2013 κ γιατί στον 4014 κ πώς στον 4495. Με 200 εγκυκλίους κ 300 απαντήσεις από το τεε πελλοπονήσου, Έλεος . θέλω να γράψω κ άλλα αλλα....... Καλή τύχη συνάδερφοι ένας νέος αγρότης εδώ . ούτε 650 τέλος επιτηδεύματος ούτε αναζήτηση στην πολεοδομία αδειών από τις οποίες κάποιοι έβγαλαν χ΄ρήματα να τρων μέχρι κ τα τρισέγγονα τους. Εγώ με τις ντομάτες μου και στο χωριό ....γα...ω την κοινωνία σας!!!
  10. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ Κ Υ Ρ Ι Ο ΒΡΟΥΤΣΗ .....ΡΕ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ... ΜΕ ΤΟ ΕΞ ΟΙΚΟΝΟΜΩ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ;;; ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;;;;;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.