Μετάβαση στο περιεχόμενο

george3535

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by george3535

  1. Xρόνια πολλά σε όλους, Έχω περίπτωση χώρου που πρόκειται να στεγάσει καφέ/μπάρ (<50 άτομα). Ο χώρος έχει Ο.Α του 1967 (πολύ πριν Κτιριοδομικούς κλπ) στη οποία αναγράφεται ως "κατάστημα". θεωρείται πως θα πρέπει να προχωρήσω σε αλλαγή χρήσης σε "αναψυκτήριο" ή λόγω της ύπαρξης άδειας προ του 1987 προχωρώ ως έχω? Ευχαριστώ
  2. Ναι έχω παρατηρήσει τις δύο επικρατούσες απόψεις.. έχουν αντικαταστήσει, πέρα από τη σκεπή, ξύλινο δάπεδο με πλάκα σκυροδέματος χωρίς να έχω ενδείξεις κάποιας αδειοδότησης για την εργασία αυτή γεγονός που μου δημιουργεί πρόσθετο προβληματισμό ως προς τη βεβαίωση..
  3. Καλησπέρα σας, Σε κατοικία προ του 1955 στην περιοχή της Μεσσηνίας, η ιδιοκτήτρια μου ζητά βεβαίωση μη αυθαιρεσιών. Στην κατοικία έχουν πραγματοποιηθεί διάφορες επισκευές (εξωτερικά σοφατίσματα, αντικατάσταση στέγης, πλάκα από σκυρόδεμα κ.α.) οι οποίες υποστηρίζει πως πραγματοποιήθηκαν με άδεια επισκευής σεισμόπληκτου μετά το 1986-την οποία δεν είχε-. Μετά από έρευνα, τα μόνα στοιχεία που κατάφερα να εντοπίσω από τις αρμόδιες υπηρεσίες ήταν το στέλεχος της άδειας αυτής (του 1988) το οποίο ωστόσο δεν αναφέρεται ειδικά στις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν, παρα μόνον αναφέρει "χορηγούμε άδεια εκτέλεσης των παραπάνω εργασιών επισκευών με επίβλεψη από τον χχχχχχ μηχανικό". Οι εργασίες δεν περιγράφονται πουθενά παρα μόνον γίνεται αναφορά σε εσωτερικά έγγραφα της υπηρεσίας τα οποία φυσικά αγνοούνται. Πως θα αντιμετωπίζατε το θέμα?
  4. Αγαπητοί συνάδελφοι γεια σας, Είμαι νέος μηχανικός και αυτή την περίοδο ασχολούμαι με τη μελέτη για την κατασκευή μιας πεζογέφυρας. Ως εκ τούτου ψάχνω να βρω τα κείμενα των Ευρωκωδίκων 1,3,8 και τα αντίστοιχα Εθνικά Προσαρτήματα. Η αγορά τους απο τον ΕΛΟΤ όπως καταλαβαίνετε είναι δυσβάσταχτη οικονομικά για μένα. Έψαξα στο forum σε παλαιότερα άρθρα για download links αλλά έχουν κατέβει όλα. Μήπως γνωρίζει κάποιος ένα τρόπο να βρώ τα κείμενα δωρεάν? Ευχαριστώ !!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.