Μετάβαση στο περιεχόμενο

tolis79

Members
  • Περιεχόμενα

    12
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

368 profile views

tolis79's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. Συγνωμη εαν γινομαι ενοχλητικος αλλα ακομα βρισκομαι στο σταδιο 3β.ειδικη περιπτωση... Εχουν περασει 6 μηνες και ακομη τιποτε (αιτηση 19/3)... Ξερει κανεις τι θα γινει και εαν υπαρχουν αλλες τετοιες περιπτωσεις? Που μπορω να απευθυνθώ και να παρω μια υπεύθυνη απαντηση?
  2. εγω παλι με αιτηση απο 19/3 και ακομη βρισκομαι στο σταδιο 3β...ξερει κανεις ποσο θα αργήσουν ακομη να δωσουν απαντηση?
  3. τιποτα ακομη φιλε μου...και να φανταστεις οτι ειμαι απο τους πρωτους που ειχα κανει την αιτηση... μας εχουνε γραμμενους...καλο φθινοπωρο και αν...
  4. Στην περιπτωση 03.β Ειδική περίπτωση αίτησης εχει παρει κανεις απαντηση απο αυτο το στάδιο? Πότε θα γίνει αυτός ο έλεγχος? Εχει κανεις καποιο νέο?
  5. Στην περιπτωση μου το διαμερισμα ειναι νεοαποκτηθεν,το οποιο τα τελευταια χρονια δηλωνω κυρια κατοικια. Ηρθε στην κυριοτητα μου μετα την εκκαθαριση του Ε1. Παντως δεν ξερω εαν εχει δεσμευτει το ποσο σαν τις περιπτωσεις οριστικης υποβολης,και εαν οχι τι θα γινει σε αυτην την περιπτωση,εφοσον εχω αρ.πρωτ απο 20/3?
  6. Το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ... 03.β Ειδική Περίπτωση Αίτησης Εχω λάβει μήνυμα με αρ. πρωτοκόλου και ότι το ποσό έχει δεσμευτεί καθώς και το pdf με το αρχείο Έντυπο Αίτησης Προγράμματος ΕΚΟ Παρόλ αυτά η αίτηση δεν έχει γίνει ορίστική και ούτε πρόκειται να γίνει αν δεν ελεγχθεί από υπάλληλο.... Πότε όμως θα γίνουν αυτοί οι έλεγχοι με τους ρυθμούς που ξέρουμε ότι κινείται το ελληνικό δημόσιο? Ποιος μας κατοχυρώνει ότι δεν έχουμε μείνει εκτός προγράμματος ειδικά αν επικαλεστούν ότι τελείωσαν οι πόροι?? Αν κάποιος επαγγελματίας μηχανικός έχει επικοινωνήσει με υπουργείο παρακαλώ πείτε μας κι εμάς γιατι θα τρελαθούμε στο τέλος...
  7. 03.β ειδικη περιπτωση αιτησης Τωρα πλεον δεν υπαρχει ουτε η επεξεργασια στην αιτηση για να δω εαν εχει γινει κατι με το συγκεκριμενο θεμα... εσεις στις αιτησεις μπορειτε να μπειτε?
  8. Και η δική μου το ίδιο. Πήρα τηλ στο Υπουργείο και μου είπανε να στείλω μειλ στο [email protected] με θέμα 03. β Ειδική Περίπτωση Αίτησης και περιγραφή του προβλήματος γιατί αν μαζευτούνε πολλές περιπτώσεις θα πιέσουν για Δελτίο Τύπου τον Υπουργό για τις περιπτώσεις αυτές των νεοαποκτηθέντων. Δεν μπορεί το σύστημα να διασταυρώσει απευθείας τα Ε9 (πρέπει να κάνει υπάλληλος τον συγκεκριμένο έλεγχο) και οι αιτήσεις μας παραμένουν έτσι ενώ οι υπόλοιπες περνάνε...
  9. αποκτηθηκε μετα την εκκαθαριση του Ε1 και υποβαλλαμε επιπλεον pdf με τιτλο ιδιοκτησιας,πιστοποιητικο κτηματολογια,και ΥΔ κυριας κατοικιας. ΣΤΟ Ε9 δεν μπορουν να το δουνε?
  10. Λοιπον πατησα οριστικη υποβολη και μου εβγαλε οτι ειμαι ειδικη περιπτωση αιτησης(3β) το διαμερισμα ειναι νεοαποκτηθεν το καλοκαιρι 2017,αλλα εχει τροποποιηθει το Ε9 Τωρα μεχρι να γινει ο ελεγχος εγω χανω την προτεραιοτητα? ευχαριστω
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.