Μετάβαση στο περιεχόμενο

Chrysa Mp

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Chrysa Mp

  1. χτες που ήρθαν οι ειδοποιήσεις προχώρησα αμέσως αίτηση χωρίς Διάδοχο. Έχω ακόμη μια για την οποία είμαι 99% σίγουρη ότι είχε κάνει αποδοχή ο ιδιοκτήτης, έχω αποθηκεύσει την απόφαση υπαγωγής και τώρα βλέπω ότι είναι σε κατάσταση 06.Αίτηση σε υπαγωγή και ζητάει να οριστεί Διάδοχος. Αν δεν κάνω λάθος, μάλλον την επέστρεψαν σε προηγούμενη κατάσταση για να οριστεί διάδοχος.
  2. και στο άρθρο 55 : Για τα λοιπά κτίρια και αυτοτελείς διηρημένες ιδιοκτησίες της Κατηγορίας II, η υποβολή της ταυτότητας γίνεται κατά τη μεταβίβαση του κτιρίου ή της αυτοτελούς διηρημένης ιδιοκτησίας, οπότε και η σχετική δήλωση για την ταυτότητα προσαρτάται υποχρεωτικώς στο συμβόλαιο της μεταβίβασης της κυριότητας, μετά την ημερομηνία ισχύος ως ορίζεται στο άρθρο 62. στο άρθρο 4 υπ.απ. Αριθμ. ΥΠΕΝ/ΔΕΣΕΔΠ/7577/105 , μιλάει καταρχάς για ενημέρωση της ταυτότητας (επομένως πρέπει να προϋπάρχει), αλλά όταν οι εργασίες μεταβάλλουν πολεοδομικά-κτιριολογικά μεγέθη Πώς προκύπτει επομένως μετά από ΕΕΔΜΚ να χρειάζεται ΗΤΚ; Εγώ αυτό που καταλαβαίνω από την παρ. 4 του άρθρου 49 είναι ότι ο επιβλέπων και όχι ο μελετητής θα συντάξει την ΗΤΚ, όταν και αν απαιτείται.
  3. τηλεφωνήστε στο helpdesk και αναφέρετε το πρόβλημά σας. Στο δικό μου θέμα αφότου μίλησα με το helpdesk και έλεγξαν τα δικαιολογητικά, στείλανε μήνυμα στον ελεγκτή και δέχτηκε (ή μάλλον είδε με προσοχή τα δικαιολογητικά που είχα ανεβάσει). Το μόνο πρόβλημα που παραμένει είναι να ζητάει την υπ. δήλωση προμηθευτή/ αναδόχου, αντί την υπ. δήλωση αναδόχου.
  4. Καλημέρα η εταιρεία μας είναι η ανάδοχος σε ένα έργο με δύο προμηθευτές (ένας για τη μόνωση και ένας για τα κουφώματα). Ο ελεγκτής μου ζητάει να καταχωρήσω τον προμηθευτή για τη μόνωση στο σύστημα και εμείς σαν εταιρεία να συμπληρώσουμε την υπ. δήλωση προμηθευτή-αναδόχου. Επιπλέον μου ζητάει να ανεβάσω τα παραστατικά που κόπηκαν από την εταιρεία προς τον ωφελούμενο, με την δικαιολογία ότι απευθύνονται σε άλλον ωφελούμενο. Ανέβασα έγγραφο όπου εξηγώ πως είμαστε οι ανάδοχοι του έργου, ξανά ανέβασα τα παραστατικά και σήμερα μου έστειλαν ξανά την ίδια ακριβώς παρατήρηση. Με τι κριτήρια προσλαμβάνουν τους αξιολογητές; Τους κάνουν άραγε κάποια ενημέρωση;
  5. Σύμφωνα με το άρθρο 40 του Ν.4495/2017 δεν ισχύει πλέον για τις οικοδομικές άδειες. Αντίγραφο ΑΠΥ ή τιμολογίου ζητάνε.
  6. και η ανακοίνωση θα λέει: "Ομαλά εξελίσσεται από το πρωί της Δευτέρας, 02 Απριλίου, η υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ»"
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.