Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

markod

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

350 profile views

markod's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

2

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλημέρα σας σε οικοπεδο εντος σχεδιου πολεως εμβαδου 107,80τ.μ. τι ποσοστο κάλυψης ισχυει τελικα? Το 60% ή το 70% εφόσον η κάλυψη δεν υπερβαίνει τα 120τ.μ.? Ευχαριστώ πολύ Μην ανοίγεις χωρίς ουσιαστικό λόγο νέο θέμα και χωρίς πρώτα να κάνεις αναζήτηση σε ήδη υπάρχον, με ίδιο ή παραπλήσιο περιεχόμενο. Το θέμα σου συγχωνεύτηκε στο παρόν. Πρόσθεσε τονισμό στο κείμενο της δημοσίευσής σου. Επίλεξε "επεξεργασία" και διόρθωσέ το. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ. Pavlos33
  2. Η πιο απαραδεκτη κατασταση που εχουμε ζησει ποτε. Καμια διαφανεια και καμια σοβαροτητα. Θα πρεπει να ακυρωθει ολη η διαδικασια!!!
  3. Τιποτα δεν εχει λυθει... Ακομα δεν λυθηκε το θεμα με την αιτηση πολυκατοικιας σε προσωρινη υποβολη!!!!!! Εχει κάποιος λυσει αυτο το θέμα?
  4. Εμένα το σύστημα έχει κολλήσει και μου βγαινει σαν πολυκατοικια. Δεν μπορω ουτε να προχωρήσω αλλά ούτε και να ακυρώσω!!!! Εστειλα 3 μειλ αλλά καμια απάντηση. Γιατι δεν κάνουν όλα τα ΤΕΕ το ιδιο με αυτο της Θράκης????
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.