Μετάβαση στο περιεχόμενο

stelor

Members
  • Περιεχόμενα

    44
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Δημοσιεύσεις δημοσιεύτηκε από stelor

  1. 47 λεπτά πριν, gab pet said:

    Καλησπέρα,

    γνωρίζει κάποιος γιατί ενώ στην καρτέλα ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ το μέγιστο επιλέξιμο κόστος ενεργειακής επιθεώρησης είναι 551 ευρώ, στην καρτέλα ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ-ΛΟΙΠΑ ΕΞΟΔΑ το τελικό εγκεκριμένο ποσό είναι 364 ευρώ ;

    Επίσης  ο ενεργειακός επιθεωρητής και ο μελετητής επιλέγονται ως προμηθευτές ή απλά ανεβαίνουν τα παραστατικά τους ψηφιοποιημένα για να πληρωθούν. Στην καρτέλα καταχώρησης Λοιπών Εξόδων , έχει δυνατότητα να δηλωθεί ο Σύμβουλος και ο Μελετητής, αν όμως ο μελετητής και ο ενεργειακός επιθεωρητής δεν είναι ίδιοι τότε τι γίνεται ;

     

    Ευχαριστώ

    πρεπει να ανεβασεις το 2ο ΠΕΑ

  2. 46 λεπτά πριν, dimla said:

    Καλησπέρα σε όλους. Έχω ανοιχτό ένα έργο για το εξοικονομω ως επιθεωρητής και σύμβουλος. Η προθεσμία ολοκλήρωσης ήταν 4/5. Μια εβδομάδα πριν τη λήξη, υπέβαλα αίτημα παράτασης ενός μήνα, το οποίο εγκρίθηκε (4/6). Πριν μια εβδομάδα θέλησα να ζητήσω εκ νέου παράταση λόγω καθυστέρησης των ιδιοκτητών και είδα ότι η προθεσμία ολοκλήρωσης από 4/6 που αναφέρονταν μέχρι την τελευταία φορά που το είχα ελέγξει, τώρα είχε πάει στις 2/9. Καθώς δεν είχα δει κάποια σχετική ανακοίνωση για γενική παράταση, επικοινώνησα τηλεφωνικά όπου μου το επιβεβαίωσαν. Εξακολουθώ να μη βρίσκω κάποια απόφαση / ανακοίνωση / ο,τιδηποτε σχετικό. Έχω χάσει επεισόδιο; 

    πήραν αυτόματα τη μέγιστη παράτασή όσα είχαν δηλώσει λιγότερες μέρες 

  3. Σε κτίριο με ολοκληρωμένη την α και β φάση νόμου Τρίτση 1337/83, μπορώ να βγάλω άδεια μικρής  κλίμακας για εργασίες στο εξοικονομώ?. στο πρόγραμμα  ήταν επιλέξιμες οι κατοικίες με ολοκληρωμένη την α και β φάση.

  4. και εμένα μου λέει για τους ενεργειακούς στόχους η τα 7 μ2 η τον πίνακα παρεμβάσεων. μήπως θέλει  να πιάνεται ο στόχος απο την πρώτη παρέμβαση η ειναι κόλλημα του συστήματος?

  5. καλησπέρα και καλή χρονιά. έναν αυθαίρετο φωταγωγό 0,60 χ0,60  που δεν υπάρχει στα σχέδια και έχει καταλάβει τμήμα του w.c. (άρα μικραίνει την επιφάνεια του προς πώληση  διαμερίσματος) πως θα τον αντιμετωπίζατε στην τακτοποίηση?

  6. Υπό τις προϋπόθεσεις:

    α) της εμπρόθεσμης πληρωμής τους (εντός δηλαδή της καταληκτικής ημερομηνίας πληρωμής τους) και

    β) της έκδοσής τους πριν την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων του φορολογικού έτους 2017

    εκπίπτουν από τα ακαθάριστα έσοδα του φορολογικού έτους 2017.

    ευχαριστώ πολύ georgegaleos .κατατοπιστικότατος και άμεσος.

  7. Σας έχει τύχει περίπτωση που ενώ έχετε καταχωρήσει όλα τα απαραίτητα να μην εμφανίζεται η φωτογραφία και η ενεργειακή κατηγορία; 

    Κατά τα άλλα η ενεργειακή κατηγορία φαίνεται στο σύστημα. 

    Τι να κάνω; Να το εκδόσω έτσι ορφανό από φωτογραφία; 

    αυτό συμβαίνει τώρα και σε εμένα. προφανώς είναι λάθος του συστήματος. θα περιμένω να το ανεβάσω αύριο.

  8. αυτη η αποφαση δεν νομιζω οτι εκπροσωπει την πλειοψηφια του συνολου των συναδελφων. με ποια κριτηρια κινηθηκε το θεσμικο μας οργανο για μια τετοια ενεργεια?

  9. 11 στρεματα ειναι το εναπομείναν απο 25 στρεματα  της διανομης.χωριστηκε με ενα αρθρο που ελεγε αμα πας να κανεις βιοτεχνεια μπορεις να το κατατμησεις.το γπς λεει για τα εκτος σχεδιου οτι ισχυει στη νομοθεσια.χαλασαν το χρονο δημιουργιας του αργοτεμαχιο παρολο που δεν πειραξαν το προσωπο?

  10. Και  οι μεσίτες λένε το γραφείο μας αναλαμβάνει την έκδοση ενεργειακών πιστοποιητικών(πολύ κακώς για εμάς). δεν γνωρίζουν όλοι πως εκδίδεται και από ποιον.


    • Upvote 1
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.