Μετάβαση στο περιεχόμενο

ioannispro

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

ioannispro's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

4

Φήμη στην κοινότητα

  1. Χαίρετε, αντιμετωπίζω παρόμοιο πρόβλημα, αλλά σε χειρότερο βαθμό, διότι το μπαρ βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο σπίτι μας, δηλαδή υφίσταται μεσοτοιχία. Πραγματικά θα με ενδιέφερε η εμπειρία σας. Σας ευχαριστώ.

  2. Μου έβγαλε και εμένα αυτό το μήνυμα από Τρίτη 19 / 03 παραμένει σε αυτή την κατάσταση, ΔΕΝ έχω βγάλει άκρη με το contact center διότι δεν γνωρίζουν. Ή είναι τεχνικό λάθος του συστήματος ή έχω κάνει εγώ κάποιο λάθος. Μου έχει δώσει όμως αριθμό πρωτοκόλλου. Το μόνο σίγουρο είναι πως ΔΕΝ πρόκειται για νεόδμητη ή πρόσφατη μεταβίβαση ακινήτου.
  3. Γνωρίζει κάποιος τι γίνεται με τις αιτήσεις που έχουν λάβει αριθμό πρωτοκόλλου, αλλά είναι χαρακτηρισμένες με κωδικό 03β. "Ειδικές Περιπτώσεις Αιτήσεων"?
  4. Γνωρίζετε τι γίνεται με τις αιτήσεις που έχουν λάβει αριθμό πρωτοκόλλου, αλλά είναι χαρακτηρισμένες ως 03β. "Ειδική Περίπτωση Αίτησης" ?
  5. Εγώ δεν ανήκω σε ΚΑΜΙΑ από τις ειδικές περιπτώσεις. Προσπαθώ να καταλάβω εάν έχω καταχωρήσει κάτι εκ παραδρομής... Δεν είμαι μηχανικός και δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοεί με το de minimis aid...
  6. Το ίδιο συμβαίνει και σε μένα. Παρατήρησα πως στο πεδίο "ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ" δεν είναι τικαρισμένο το κουτάκι "ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΡΓΟΥ". Έχω στείλει σχετικό e mail στο υπουργείο, ζητώντας διευκρινίσεις, αλλά ακόμα δεν έχω λάβει απάντηση. Όλα αυτά εχθές. Ωστόσο, σήμερα (21/03) το πρωί είδα πως υπάρχει αρχείο pdf όπου αναγράφεται και ο αριθμός πρωτοκόλλου
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.