Μετάβαση στο περιεχόμενο

Dolores

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Dolores

  1. Καλησπέρα και από εμένα! από ότι φαίνεται με μία γρήγορη ματιά στην προδημοσίευση του οδηγού όσον αφορά την ΗΤΚ, το κείμενο αναφέρει πως είναι " προαπαιτούμενο για την ολοκλήρωση του προγράμματος". Επομένως, εικάζω πως, μπορεί η ΗΤΚ να υποβληθεί στο τέλος, και να μην είναι απαιτούμενη πριν την υπαγωγή.
  2. Καλησπέρα ! γνωρίζουμε στο ηλεκτρονικό σύστημα e-άδειες, σε ποια κατηγορία Οικοδομικής άδειας εντάσσεται προκατασκευασμένος οικίσκος (ISOBOX) με χρήση ειδικό κτίριο, που θα τοποθετηθεί σε οικοδομήσιμο αγροτεμάχιο (εκτός σχεδίου) ; Το αγροτεμάχιο έχει ήδη μία αποθήκη. Ευχαριστώ πολύ !
  3. Καλησπέρα ! γνωρίζουμε στο ηλεκτρονικό σύστημα e-άδειες, σε ποια κατηγορία Οικοδομικής άδειας εντάσσεται προκατασκευασμένος οικίσκος (ISOBOX) με χρήση ειδικό κτίριο, που θα τοποθετηθεί σε οικοδομήσιμο αγροτεμάχιο εκτός σχεδίου ; Το αγροτεμάχιο έχει ήδη μία αποθήκη. Ευχαριστώ πολύ !
  4. Καλησπέρα σας ! για αποξήλωση εσωτερικού τοίχου που δεν επηρεάζει τον στατικό φορέα, και για αλλαγή πλακακιών στην κουζίνα απαιτείται Έγκριση Εργασιών Μικρής Κλίμακας ; Ευχαριστώ πολύ !!
  5. Καλησπέρα. Έχω ακριβώς την ίδια απορία με αυθαίρετο κτίσμα (χρησιμοποιείται ως μικρή εξοχική κατοικία 60τμ) χωρίς Ο.Α. μέσα σε αγροτεμάχιο. Γνωρίζει κάποιος πότε θεωρείται ένα κτίσμα "αγροτικό οίκημα¨ και εντάσσεται στην Σ1; Ευχαριστώ
  6. Καλησπέρα, Σε αγροτική αποθήκη με Ο.Α. 28τ.μ. εντός αγροτεμαχίου 8200τ.μ. έχω ΜΟΝΟ παραβίαση πλαγίων αποστάσεων ( αντί για νόμιμη απόσταση 30μ του Δ, οι τωρινές αποστάσεις είναι 1μ και 2μ από τα όρια του οικοπέδου). Άρα θεωρώ ότι έχω μη σύννομη μετακίνηση της αποθήκης. Στο σύστημα του ΤΕΕ δηλώνω ΥΚ ΥΔ και Παραβίαση Πλαγίων Αποστάσεων και για τα 28τ.μ.; ή μόνο Παραβίαση Πλαγίων Αποστάσεων ;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.