Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

gadgetman

Members
  • Περιεχόμενα

    8
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

gadgetman's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. Βάσει του αριθμού που θα καταχωρήσετε θα γίνει η διασταύρωση στοιχείων για τη χρήση του ακινήτου ως κύρια κατοικία ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΠΑΡΟΧΗΣ ΔΕΗ???
  2. Καλημερα Εχω περιπτωση που η κορη με 100% υψηλη κυριοτητα μενει στο ακινητο οπου η μανα εχει 100% επικαρπια ως δωρεαν παραχωρηση. Το προγραμμα μου χτυπαει στον χρηστη ακινητου ενα εχουμε βαλει κανονικα το αφμ επικαρπωτη και παροτι τους εβαλα και κανανε τροποποιηση στο Ε2 της μανας και προσθεσανε το το ΑΦΜ της κορης. Το μονο αλλο προβλημα που βλεπω ειναι στον αρ μετρητη στο Ε1 της κορης που ειναι λαθος αλλα στο Ε9 κορης μανας κλπ ειναι σωστο . Εχεις κανεις καμια ιδεα γιατι κμου χτυπαει ?? Απο που τσεκαρει την χρηση τον αριθμο μετρητη παροχης και τα ΑΤΑΚ ?
  3. ΠΑΙΔΙΑ το βρηκα το προβλημα με τα ποσοστα συνιδιοκτησιας Σας λεω για να ξερετε Ειχα 13,875 13,875 και 72,25 και δεν προχωραγε με τιποτα παρολο που ετσι ειναι στο ε9 Τελικα δεν διαβαζει το τελευαταιο δεκαδικο παροτι σε αφηνει να το βαλεις Μολις εβαλα 13,88 13,88 και 72,25 περασε κανονικα !!!!! ΝΑ το ξερετε αμα εχετε τετοις περιπτωσεις
  4. Η αδερφη του κανει την αιτηση τη σχεση εχει το αλλο παδι Ηλικιες 28 και 33
  5. οπα sorry Εχω περιπτωση με τα εξης μανα και 2 παιδια ενηλικα αιτηση απο την κορη ολοι εχουν πληρη κυριοτητα με ποσοστα 13,875 13,875 τα 2 παιδια και 72,25 η μανα Μου βγαζει Η Τιμή δεν συμφωνεί με στοιχεία ΑΑΔΕ στον πινακα με τα δικαιωματα 4ο tab στα 2 παιδια . ΓΙΑΤΙ???????
  6. ναι Η κορη κανει την αιτηση με τα δικα της εσοδα τα εσοδα των αλλων συγκυριων δεν φαινοντα η μπαινουνε πουθενα
  7. Καλησπερα Εχω περιπτωση με τα εξης μανα και 2 παιδια ενηλικα αιτηση απο την κορη ολοι εχουν πληρη κυριοτητα με ποσοστα 13,875 13,875 τα 2 παιδια και 72,25 η μανα Μου βγαζει Η Τιμή δεν συμφωνεί με στοιχεία ΑΑΔΕ στον πινακα με τα δικαιωματα 4ο tab στα 2 παιδια . ΓΙΑΤΙ???????
  8. Καλησπερα σας Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση σχετικα με ΕΚΟ ΙΙ KAI ΑΘ. Στις παρεμβασεις εχει τα ανωτα επιλεξιμα ορια αναλογα με την ισχυ P. Σχετικα με τa SCOP τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα με την νεα τΟΤΕΕ SCOP=2,5 x (ns50%+3%) αναλογα σωματα fan Coil και ενδοδαπεδια Η ισχυς ποια ειναι ?? Δεδομενου οτι αλλαζει στα energy label αναλογα με την ζωνη Ειναι η Prated η η ονομαστικη γιατι τοτε στην κατηγορια ΙΙΙ 12-20 υπαρχουν ελαχιστες αντλιες στην αγορα . Παρακαλω μια απαντηση Ευχαριστω
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.