Μετάβαση στο περιεχόμενο

adreas195

Members
  • Περιεχόμενα

    14
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by adreas195

  1. Προκαταβολές μην περιμένετε πάντως.. απάντηση σε email : "Υπάρχει πρόβλημα στη διαθεσιμότητα πόρων από το Πρόγραμμα, το οποίο αναμένετε να επιλυθεί άμεσα. "
  2. γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τις προκαταβολές απο ΕΤΕΑΝ αυτό τον καιρό? εχει πάρει κανείς προκαταβολή το το τελευταίο διάστημα?
  3. Αφορά το προηγούμενο εξοικονομώ, με αίτηση από 4/2018. Είμαι Αθήνα, και η τράπεζα είναι AlphaBank. Αλλά σίγουρα δεν είναι θέμα τράπεζας καθώς ακόμα δεν έχουν περάσει τα χρήματα από το εξοικονόμω στην τράπεζα, μετά η τράπεζα έχει περιθώριο 7 μέρες για να τα περάσει στους προμηθευτές. Ήθελα απλά να ξέρω ποιος είναι ο μέσος όρος αναμονής μέχρι να πάρουν την προκαταβολή οι προμηθευτές , για να μην αλλάξω κουφώματα τον Δεκέμβριο που θα έχει (θεωρητικά) κρύο.😀
  4. καλημέρα σας, αίτηση σε "Τρέχουσα Κατάσταση : 07.γ Αίτηση σε υπαγωγή - καταχωρημένες προκαταβολές Η αίτησή σας βρίσκεται σε αναμονή εκταμίευσης των προκαταβολών που έχετε δηλώσει. Στην τρέχουσα κατάσταση της αίτησης δεν προβλέπονται ενέργειες" μετα απο πόσο καιρό θα κατατεθούν οι προκαταβολές?
  5. Παρακαλώ όποιος έχει τρέξει το εξοικονομώ και βρήκε προμηθευτή που συνεργάζεται (δεν ζητάει απο τον πελάτη να τον προπληρώσει) για κλιματιστικά και ηλιακό να με ενημερώσει και με pm αν θέλετε για να μην θεωρηθεί διαφημιση... εχω αρχίσει να απογοητευομαι οτι δεν θα βρώ...😱
  6. καλησπέρα σας , μια ερώτηση ενώ η αίτηση ήταν ακόμα σε “03. β Ειδική Περίπτωση Αίτησης “ πραγματοποιήθηκε παρέμαβαση (τοποθέτηση ατομικού λέβητα Φ/Α) το οποίο πλήρωσα με ίδια κεφάλαια μέσω τραπέζης. Η παρέμβαση - απόδειξη αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο πρόγραμμα κανονικά? Σήμερα 29/5/2019 η αίτηση είναι σε “ 06. Αίτηση σε υπαγωγή ”.
  7. καλησπέρα , υπάρχει κάποιος που απο "03.β Ειδική περίπτωση αίτησης" πήρε απάντηση? Πλέον εχει σβήσει η ελπίδα .
  8. καλημέρα , Υπάρχει λόγος να περιμένουμε σε κατάσταση "03.β Ειδική περίπτωση αίτησης" ? πλέον δεν ξέρει κανείς ποιος θα πρέπει να τα ελέγξει.
  9. Αριθ. Πρωτοκόλλου: 68.4xx Κατάσταση: 03.β Ειδική περίπτωση αίτησης (περίπτωση νεοαποκτηθείσας μονοκατοικίας) Ημ/νία Καταχώρησης: 02/04/2018
  10. καλημέρα αγαπητοί συνάδελφοι, Αν κάποιος καταφέρει να αλλάξει τις παρεμβάσεις του ΠΕΑ παρακαλώ να ενημερώσει πως τα κατάφερε. γιατι ακόμα και εμείς που είμαστε ακόμα σε "Τρέχουσα Κατάσταση : 03.β Ειδική περίπτωση αίτησης" έχουμε την ελπίδα (εξάλλου η ελπίδα πεθαίνει τελευταία) ότι μόλις προχωρήσει θα μπορέσω να αλλάξω τις παρεμβάσεις γιατί μετά απο 5 μήνες άλλαξαμε γνώμη και θα τοποθετήσουμε λέβητα Φυσικού Αερίου αντί Αντία θεμρότητας.
  11. Oσοι έχουμε " Τρέχουσα Κατάσταση : 03.β Ειδική περίπτωση αίτησης " μας έχουν ξεχάσει? εχει παρει κανεις απαντηση απο αυτο το στάδιο. καλώ υπουργείο και ετεαν δεν γνωρίζει κανείς τίποτα, με ενημέρωσαν να περιμένω , -Τι να περιμένω ? , -Να γίνει ο έλεγχος -Πότε λετε με το καλό? -Δεν γνωρίζουμε, -Ποιός θα πραγματοποίησει τον έλεγχο ? -(ΕΤΕΑΝ) Το υπουργείο -(Υπουργείο) Το ΕΤΕΑΝ στο μήνυμα αναφέρει "Στην τρέχουσα κατάσταση της αίτησης δεν προβλέπονται ενέργειες." ,δεν κάνουμε ενέργεις και δεν μας κάνουν. είμαστε ξεχασμένοι αλλα θα πάμε διακοπές σαν άνθρωποι και απο το νέο έτος με το καλό που θα θέλουν να δουλέψουν κάτι θα γίνει.
  12. Και εγώ έχω αίτηση στο βήμα 3 ως ειδική περίπτωση, δεν γνωρίζει κανείς ουτε στο υπουργείο ουτε ΚΕΑΝ ποιος θα τα ελέγξει ,αν και πότε. ειναι χαμένες αιτήσεις στο διάστημα.
  13. εχω το ίδιο θέμα, θέλω να αλλάξω το ΠΕΑ και το παράρτημα 3 με τις παρεμβάσεις να αφαιρέσω την Α/Θ για θέρμανση και να βάλω λέβητα ΦΑ. θα μπορεί να γίνει αυτό αργότερα??
  14. Καλημέρα σας, Υπάρχει κάποιος που έχει λάβει απάντηση για το «03.β Ειδική περίπτωση αίτησης . Η αίτησή σας έχει χαρακτηριστεί ως «Ειδική Περίπτωση», έχει προωθηθεί στο Δικαιούχο και βρίσκεται σε διαδικασία ελέγχου.» ? Έχω πραγματοποιήσει την αίτηση από το πρώτο τέταρτο που άνοιξε η Αθήνα στις 2/4 με αριθμό πρωτοκόλλου 068xxx. Φοβάμαι μήπως δεν κρατηθεί σειρά προτεραιότητας με βάση τον αρ.πρωτοκόλλου και ακόμα και αν λάβουμε απάντηση δεν θα είμαστε επιλέξιμοι αλλά σε λίστα επιλαχόντων (με ότι αυτό συνεπάγεται). Ειδική περίπτωση αίτησης θεωρώ έχει χαρακτηριστεί λόγο πρόσφατης απόκτησης ακινήτου (τέλη του 2017). Σας παρακαλώ αν υπάρχει κάποιος που έχει λάβει απάντηση μετα από το 03.β να μας διαφωτίσει.. (εχω επικοινωνήσει γραπτά και προφορικά με etean και ypeka χωρίς να γνωρίζουν ποιος θα το ελέγξει και πότε) Ευχαριστώ πολύ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.