Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

manos

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by manos

  1. Συνάδελφε δες εδώ: http://www.sate.gr/nea/TSMEDE_11012016.pdf
  2. Μια γεωτεχνική μελέτη θα σε γλιτώσει πολλά: 1. Θα λύσει όλες τις απορίες σχετικά με την σεισμική ενίσχυση, 2. Θα σου δώσει λύσεις προετοιμασίας του (υπ)εδάφους στη γειτονιά της θεμελίωσης 3. Θα γλιτώσεις χρήμα και από το σχεδιασμό της θεμελίωσης και από τις διαμορφώσεις του περιβάλλοντα. 4. Αν μπορείς να χτίσεις 7.50μ ή 4.50 ή 3.00 μ εξαρτάται από το πως ερμηνεύεις εσύ και ο υπάλληλος της Υ.ΔΟΜ το σχετικό άρθρο!!!!!!!!!! Υ.Γ. Ενα τοιχείο σε πρανές το οποίο θα αντιστηρίζει πρανές και κτήριο δεν είναι πάντα ασφαλές... Σίγουρα είναι αντιοικονομικό Υ.Γ. (2) Εχουν ανακαλυφθεί και τα γεωσυνθετικά υλικά. (2D και 3D)!!!!
  3. Μπορώ να σε βοηθήσω. Εαν θες δωσε περισσοτερες λεπτομέρειες, ή στείλε μου email με το τί έχεις υπόψη σου να κάνεις και το συζητάμε. Παρακαλω συμπληρωστε την ειδικοτητα σας στο προφιλ σας. Ευχαριστω.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.