Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

NikolasT

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

NikolasT's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Κολλάει στο ότι παρόλο που είναι χαρακτηρισμένα ως ΑΑ και ΠΑ το ακίνητο είναι μέσα σε οικιστική πύκνωση οπότε ο αναρτημένος χάρτης για το δασαρχείο είναι σαν να μην υπάρχει και ισχύουν τα δεδομένα που έχει στην κατοχή του, δηλαδή εκχερσωμενη εκταση. Ο τίτλος του 1980 αναφέρει επακριβώς: Ο τίτλος αυτός αφορά όλο το κομμάτι 2 στρεμμάτων ΡΡ που στον χάρτη διανομής του 1927 γράφει "δάσος".
  2. Συνάδελφοι Καλησπέρα, Νέος στο επάγγελμα και έτυχα σε περίπτωση-γρίφο-σπαζοκεφαλιά: Πελάτης θέλει να πουλήσει τεμάχιο εκτός σχεδίου δομημένο με νόμιμη οικοδομική άδεια. Έγιναν όλες οι διαδικασίες και φτάνοντας στο δασαρχείο μας λένε ότι κομμάτι της γης είναι εκχερσωμένο δάσος. Ακολούθησε τεράστια έρευνα με τα εξής αποτελέσματα: 1927 Στον χάρτη διανομής όντως το τεμάχιο έχει ένα μέρος δάσους. 1945 Αεροφωτογραφία δείχνει έκταση χωρίς δένδρα, μάλλον καλιεργούμμενη 1972 Απόφαση επιτροπής απαλλοτριώσεων με βάση το άρθρο 12 του ΑΝ 832/1951 και πώληση όλου του κομματιού που είναι δάσος σύμφωνα με την διανομή 1927 από την νομαρχία σε ιδιώτη 1980 Τίτλος από νομαρχία σε ιδιώτη. 1986 Κατάτμηση συνολικού αγροκτήματος με μεταγραμμένη συμβολαιογραφική πράξη και πώληση στον πελάτη μου δύο γειτονικών τμημάτων 1987 Οικοδομική άδεια σε ένα από τα δύο κομμάτια με βεβαίωση από το δασαρχείο που αναφέρει για την αρχική ολική έκταση "η έκταση δεν είναι δασική και δεν έχει κυρηχθεί αναδασωτεα, μέρος της έκτασης σύμφωνα με το άρθρο 12 του ΑΝ 832/1951φέρει τον χαρακτηρισμό φυτεία" 2018 O πελάτης θέλει να το πουλήσει αλλά κολλάει στο δασαρχείο. Εν τω μεταξύ ο δασικός χάρτης της περιοχής έχει αναρτηθεί, η έκταση παρόλο που περικλείεται σε οικιστική πύκνωση χαρακτηρίζεται η μέν με το οίκημα ΠΑ η δε χωρίς δόμηση ΑΑ. Η έκταση βρίσκεται στην Ανατολική Αττική δήμος Ωρωπού Απόψεις, ιδέες, προτάσεις ευπρόσδεκτες.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.