Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

piliadis

Members
  • Περιεχόμενα

    0
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

piliadis's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Αν κατάλαβα καλά εννοείς πως «το κράτος θα στα πάρει με τον έναν τρόπο ή τον άλλον – αργά ή γρήγορα». Δεν διαφωνώ. Όμως το 1 euro της πρώτης πενταετίας δεν έχει την ίδια αξία με αυτό της επόμενης. Έχουν σημασία τέτοιες κινήσεις από ανθρώπους που υποτίθεται υποστηρίζουν το επιχειρείν (πόσο μάλλον των νέων).
  2. Ως νέος επαγγελματίας να πω ένα ευχαριστώ στον κ.Βρούτση που κατήργησε την 5ετία και από 47,78€ θα πληρώνουμε 68€. Σημειώσεις: 1. Επιτέλους σταμάτησε αυτή η αδικία! Τι πα να πει νέος? Ρε πλέρω! 2. Δικαιότατο και ανταποδοτικό το σύστημα! Κάθε ευρώ που δίνω πιάνει τόπο. Από τώρα κάνω πλάνα για όταν βγω στην σύνταξη. Βρουτση σε ευχαριστώ! Αν το δεις στείλε γιατί ψάχνομαι για σεμινάρια!
  3. Μήπως είναι οι φοιτητές Μηχανολόγοι Μηχανικοί Πανεπιστημίου Πατρών? Υπάρχει κάποια πηγή? ένα link κάτι.. για τα μάτια του κόσμου! υποτίθεται είμαστε επιστήμονες.. Το άρθρο παραπέμπει περισσότερο σε μανιφέστο.. Η κατάλληλη στιγμή για να τα βάλει κανείς με τον καπιταλισμό και τις φαρμακευτικές! Χρόνος υπάρχει άπλετος.. ας γράψουμε διάφορα.
  4. Χωρίς καμία διάθεση γκρίνιας: 1. Μαζεύτηκαν περιφερειάρχης και ένας ευρωβουλευτής για να εγκαινιάσουν μια διάβαση.. 2. Δεν ξέρω πόσο καινοτομία υπάρχει σε αυτή την διάβαση, πάντως έξυπνη δεν μπορείς να την χαρακτηρίσεις με τίποτα. 3. Η εν λόγω διάβαση πεζών είναι από τις πιο ακίνδυνες της Αθήνας, καθώς είναι φανάρι μόνο για πεζούς και πάντα υπάρχει κίνηση στο σημείο (σημειωτόν). Προφανώς έγινε για μούρη τους τουρίστες. 4. Τα τουριστικά λεωφορεία που σταθμεύουν μπροστά στο Καλλιμάρμαρο αποτελούν μεγαλύτερο κίνδυνο για τους πεζούς από ότι η διάβαση γιατί κλείνουν εντελώς το οπτικό πεδίο, αλλά πρέπει να βολευόμαστε.. Οπότε αυτά τα περί ασφάλειας, εγκαίνια από ΑΜΕΑ κτλ. είναι μόνο για χαβαλέ. (που να ήθελα να γκρινιάξω κιόλας..)
  5. Τρομερή είδηση! Πρέπει να αναφέρουμε και τα αυτονόητα. Και εγώ σήμερα πήγα στη δουλειά μου. Κάντε ένα άρθρο...
  6. "Από τη συμμετοχή στο πλαίσιο της παρούσας Πράξης εξαιρούνται οι αυτοαπασχολούμενοι κάθε μορφής - συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που κατά κύριο επάγγελμα είναι αγρότες."
  7. Πες τα.. ακουσε εκεί. να υπάρχουν βαθμίδες εκπαίδευσης.. όλοι ίσοι κύριοι! Δώσε μεταπτυχιάκα σε όλους! Εδώ είναι ελλάδα!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.