Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

ΓΙΑΝΝΗΣ Μ

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by ΓΙΑΝΝΗΣ Μ

  1. α) τελικά το Ε9 αποδεικτικό γενικώς, ή μόνο το Ε9 του μακαρίτη σε περίπτωση κληρονομιάς; β)Τί γίνεται στις περιπτώσεις που ακολουθώντας τα του νόμου υπολογίσαμε τους ισόγειους βοηθητικούς δίχως την μείωση του 50%; προβλέπετε επιστροφή; τι θα πούμε στους ανθρώπους; Συμπληρώστε την ειδικότητά σας στο προφίλ σας. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής Manolis gon
  2. Επειδή είμαι Μηχανικός Τ.Ε. και βάση επαγγελματικών δικαιωμάτων δεν δικαιούμαι να υπογράψω κάποιες μελέτες θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής: 1.Στην αίτηση υπαγωγής στον 4014/11, και στην καρτέλα συμμετέχοντες μηχανικοί πρέπει απαραιτήτως να εισαχθούν και οι μηχανικοί που θα υπογράψουν κάποιες μελέτες της Β` Φάσης του Νόμου ή σαν συμμετέχων μηχανικός φαίνομαι μόνο εγώ στην αίτηση του 4014 και απλά οι μηχανικοί που θα υπογράψουν π.χ. Στατικά ή το Τοπογραφικό???????? θα πρέπει να εκδώσουν μέσω του συστήματος αμοιβών εντολή πληρωμής με αντικείμενο εργασιών τον Ν.4014/11. Στη δεύτερη περίπτωση μήπως είναι ορθότερο οι λοιποί μηχανικοί να ορίζουν σαν εργασία π.χ. Αποτύπωση Στατικών??????? ή Τοπογραφικό Διάγραμμα???????? και όχι ρυθμίσεις του 4014? Τι γίνεται με το δελτίο δομικής τρωτότητας που δεν περιγράφεται στις εργασίες στις αμοιβές? Σε ποιο νόμο είπαμε τα διάβασες αυτά συνάδελφε; * (όχι έγγραφο του Τ.Ε.Ε. ή του Σ.Π.Μ.Ε. ή του φούφουτου, αλλά προεδρικό διάταγμα, ή νόμο, ή υπουργική απόφαση αφού θεωρούμε ότι δεν ζούμε σε μπανανία.)
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.