Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Pala1977

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Καλησπέρα σας , έχουμε ένα οικόπεδο, εξ αδιαιρέτου, με ένα ενιαίο κτίσμα 106 τμ, που έχει χωριστεί στα δύο ίσα μέρη δια του λόγο. Στην μεριά του άλλου συνιδιοκτήτη έχει κτιστεί μια ημι υπόγεια αποθήκη 17 τετραγωνικών, στο τοπογραφικό που έχει η πολεοδομία φαίνεται η αποθήκη και φαίνεται ότι δεν εφάπτεται στο κτίσμα. Τα ερωτήματα μου είναι δύο: Πρώτο πως μπόρεσε να το νομιμοποίηση αφού φαίνεται στο τοπογραφικό χωρίς την συγκατάθεση μας, εάν γίνεται αυτό. Δεύτερον αυτός τώρα έχει έχει ενώσει την ημι υπόγεια με το το κύριο κτήμα; Είναι νόμιμος; Ευχαριστώ εκ των προτέρων , οποίος μπορέσει να με βοηθήσει.
  2. Καλησπέρα μια ερώτηση, εάν ξέρετε να με ενημερώσετε, έχω βγάλει μια βεβαίωση μηχανικού που ζητανε οι συμβολαιογράφοι, αλλά οι δύο μήνες πέρασαν και έληξε, μπορώ να βγάλω ξανά την βεβαίωση αλλά από άλλο μηχανικό. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  3. (μεταφέρθηκε στην ενότητα ιδιωτών. Pavlos 33) Καλησπέρα σας , δεν ξέρω άμα έχω τοποθετήσει σωστά το θέμα , άμα όχι κάποιος διαχειριστής ας το μετακίνηση. Το πρόβλημα μου είναι ότι έχουμε μια εξοχική κατοικία εκτός σχεδίου και είναι το οικόπεδο εξ αδιαιρέτου με ένα άλλο πρόσωπο , θέλει η μάνα μου να μου το μεταβίβασει, αλλά έχουμε ένα κιόσκι με τσίγκο από πάνω και καλαμιές γύρω γύρω και μας είπε ο μηχανικός ότι πρέπει να νομιμοποιηθεί για να γίνει η μεταβίβαση. Του λέμε προχωρά να πληρώσουμε και να γίνει. Έλα μου ντε που ο άλλος του εξ αδιαιρέτου δεν μας δίνει την συγκατάθεση του, αλλά ούτε μας λέει αν η αποθήκη που έχει στο εξ αδιαιρέτου οικόπεδο από την μεριά του αν είναι νόμιμη. Βρέθηκα να είμαι όμηρος σε έναν άγνωστο. Υπάρχει κάποια λύση να νομιμοποιήσω χωρίς τον άλλον . Η θα πρέπει να χαλάσω το κιόσκι και αν ναι θα πρέπει να χαλάσει κι αυτός την αποθήκη για να μπορώ να προχωρήσω. Οποιαδήποτε λύση έχετε να μου προτείνετε θα ήταν ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.
  4. Όλοι όσοι έχουν έρθει είναι μηχανολόγοι καιμποσο έμποροι αλλά βέβαια συνεργάζονται με εμπόρους άρα έχουν στο μυαλό τους τα μηχάνημα τα τους , όσο για την καμινάδα και την αποχέτευση τα έχουν προτείνει όλοι.Παντος ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
  5. Σας ευχαριστώ για την απάντηση σας, αν κατάλαβα καλά μου λέτε ότι και συμπικνωσεις να βάλουμε θεωρητικά πρέπει να είναι ίδιες θερμίδες , τώρα αμα δεν σας απασχολω πολλή , μπορείτε να μου πείτε στην πολυκατοικία που είναι το 1977 τη προβλήματα θα έχω με έναν λέβητα συμπυκνώσεις. Ο λέβητας που μου πρότειναν είναι καλός έχει σέρβις (για το λέβητα μου απαντατεναμα θέλετε και άμα το επιτρέπουν οι κανονισμοί) και πάλι ευχαριστώ.
  6. Καλημέρα σας και συγχαρητήρια για το forum , να σας πω λίγο τον προβληματισμο μου , που δεν μπορώ να βγάλω άκρη για να προχωρήσω. Είμαστε μια πολυκατοικία του 1977 ( με 20 διαμερίσματα , 4 οροφή διαμερισματων , ένα δώμα , ένα ισόγειο και ένα υπόγειο) με κεντρική θέρμανση πετρελαίου , με τον λέβητα να είναι ο αρχικώς της εγκαταστασεις , ο οποίος έχει κολληθεί μια φορά. ο Λέβητας που είναι 140.000 θερμίδων. Σε συνέλευση που έγινε αποφασίσαμε να κάνουμε αλλαγη λέβητα και καυστήρα με έναν φυσικού αερίου και κάπου εδώ αρχίζει ο προβληματισμος μου , καθώς όσοι έχουν έρθει για προσφορά μου εχουν προτείνει βέβαια διαφορετικά μοντέλα (γιατί ο καθένας εξειδικεύεται σε αυτόν ) αυτό δεν με πειράζει , άλλα το πρόβλημα είναι στις απόψεις ότι ο συμπυκνώσεις μπορείς να είναι μικρότερος σε θερμίδες από της θερμίδες που έχει ο αρχικός καυστήρας που είναι 140.000 θερμίδες. Δηλαδή σε μια προσφορά μου πρότειναν το καυστήρα συμπυκνώσεις innovens pro που είναι 115 kw άρα κοντά στις 98000 θερμίδες. Παρακαλώ , το ερώτημά μου είναι άμα βάλω συμπυκνώσεις μπορεί να είναι λιγότερες θερμίδες από αυτές του αρχικού καυστήρα και να μην έχω κανένα πρόβλημα με την θέρμανση της πολυκατοικίας. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων ,οι απαντήσεις σας θα είναι σωτήριες γιατί η δαπάνη είναι μεγάλη και δεν πρέπει να γίνει λάθος.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.