Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

vak13

Members
  • Περιεχόμενα

    15
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

vak13's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Αν υπάρχει υπόγειο 100 τμ από τα οποία τα 50 φαίνονται στην άδεια κι έχουν τακτοποιηθεί με τον 3843, πώς συμψηφίζεται το ποσό; Βγαίνει ένα πρόστιμο για όλο το υπόγειο και συμψηφίζεται ή συμψηφίζεται μόνο με το κομμάτι που φαίνεται στην άδεια και το υπόλοιπο μισό (ξέχωτο) πληρώνεται ολόκληρο;
  2. Κλειστός χώρος στάθμευσης ο οποίος βρίσκεται σε στάθμη υπογείου (ξέχωτος) αλλά ανάμεσα από Ρ.Γ και Ο.Γ. τι υπερβάσεις έχει; Η ανοιχτή πλευρά του είναι στο δρόμο δηλαδή.
  3. Σε μια περίπτωση που το πρόστιμο είναι 390 ευρώ, έχει πληρωθεί το τέλος υπαγωγής, το οποίο φαίνεται και εξοφλημένο, γιατί η πρώτη δόση, (η οποία φαίνεται μηδενική που είναι και το λογικό), φαίνεται ανεξόφλητη;
  4. α)Αυτές οι υπεύθυνες δηλώσεις πρέπει να είναι θεωρημένες πχ από ΚΕΠ; β)Αν σε μια μελέτη υπάρχουν πυροσβεστήρες,φωλιά,τοπικής εφαρμογής και ανιχνευτές υγραερίου, ο ιδιοκτήτης δηλώνει ότι έχουν τοποθετηθεί όλα και ο μηχανικός ότι τα τοπικής εφαρμογής και οι ανιχνευτές λειτουργούν καλώς;
  5. Επειδή δεν έχω κάποιο πρόγραμμα απ'τα γνωστά και θα σχεδιάσω το κατακόρυφο διάγραμμα εγώ, μπορεί κάποιος να μου στείλει ένα αρχείο εικόνας ή cad ώστε να το έχω σαν πρότυπο; Ευχαριστώ.
  6. Στην Πυροσβεστική μου ζήτησαν να υπολογίσω τη ροή του κατασβεστικού υλικού σε σύστημα τοπικής εφαρμογής ώστε να δικαιολογήσω απόλυτα τη θέση των sprinklers.Δε δέχονται δηλαδή απλά την τεχνική περιγραφή. Ο χώρος είναι οβελιστήριο και το κατασβεστικό υλικό ικανότητας 25 F. Επίσης αλλάζει το υλικό των σωλήνων σ'αυτή την περίπτωση;
  7. Άρα αν μια συσκευή αερίου τροφοδοτείται από δεξαμενή, δε χρειάζεται σύστημα ανίχνευσης;Περίεργο, αλλά δεν το αναφέρει κάπου.
  8. Λίγο χαζή η απορία μου αλλά στην ΥΔΕ για εργοταξιακό τι μπαίνει στο ''μιλιμετρέ'' στο σχέδιο εγκατάστασης; Το τελικό σχέδιο δηλαδή δεν ξέρω πως θα είναι ακριβώς.
  9. Συγχαρητήρια για το πρόγραμμα, έχω όμως ένα πρόβλημα. Όταν δίνω την εντολή φορτώματος του μενού του FREECAD, το AUTOCAD ''λέει'' enter name of customization file to load. Ποιο αρχείο πρέπει να του υποδείξω; Άκυρο,το βρήκα, το FreeCAD_Greek.mnu Ευχαριστώ και πάλι.
  10. Η ερώτησή μου είναι η απόσταση από το πιο απομακρυσμένο σημείο του διαμερίσματος του 3ου ορόφου πρέπει να είναι 25 μ. μέχρι την είσοδο του ισογείου δηλαδή έξοδο σε υπαίθριο χώρο;Ο 3ος όροφος έχει μία έξοδο κινδύνου σε πυροπροστατευμένο κλιμακοστάσιο.
  11. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν το έχει συναντήσει κάποιος άλλος,σε ποια κατηγορία εντάσσεται ένα ποιμενοστάσιο πχ;Το πιο κοντινό που βρήκα είναι βιομηχανία-βιοτεχνία κατηγορίας 0.
  12. Μαζί με τη συμπληρωματική μελέτη κατατίθεται και σχέδιο που να φαίνεται η θέση των φιαλών κλπ ή μόνο το έντυπο;(κατηγορία 0)
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.