Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

markkera

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

markkera's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα σας. Νέος στην σελίδα και νέος στο επάγγελμα. θα ηθελα την βοηθεια σας σχετικα με καποια ζητηματα που αντιμετωπιζω οσο εγω αλλα και αλλοι συναδελφοι που τελειωσαν τωρα τις σπουδες τους. Ειμαι Πολιτικος Μηχανικος Τ.Ε απο το ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ. Θα ηθελα να μου πειτε τωρα που τελειωσα ποια πρεπει να ειναι η διαδιασια στο να γραφτω στις υπξρεσιας οπως ΕΕΤΕΜ Η ΤΕΕ και τι αλλο χρειαζεται ειτε να ειμαι σε εναν μηχανικο εργαζομενος η καποια δραστηριοτητα σε δικο μου γραφειο και αμα γινεται αυτο. Και αν υπαρχει καποιος οδηγος ετσι ωστε να καταλαβω μερικα πραγματα σχετικα με την αποκατασταση μου πανω στο επαγγελμα του μηχανικου. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
  2. Καλησπέρα σας. Νέος στην σελίδα και νέος στο επάγγελμα. θα ηθελα την βοηθεια σας σχετικα με καποια ζητηματα που αντιμετωπιζω οσο εγω αλλα και αλλοι συναδελφοι που τελειωσαν τωρα τις σπουδες τους. Ειμαι Πολιτικος Μηχανικος Τ.Ε απο το ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ. Θα ηθελα να μου πειτε τωρα που τελειωσα ποια πρεπει να ειναι η διαδιασια στο να γραφτω στις υπξρεσιας οπως ΕΕΤΕΜ Η ΤΕΕ και τι αλλο χρειαζεται ειτε να ειμαι σε εναν μηχανικο εργαζομενος η καποια δραστηριοτητα σε δικο μου γραφειο και αμα γινεται αυτο. Και αν υπαρχει καποιος οδηγος ετσι ωστε να καταλαβω μερικα πραγματα σχετικα με την αποκατασταση μου πανω στο επαγγελμα του μηχανικου. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.