Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ιωάννης Νικολαιδης

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Ιωάννης Νικολαιδης's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Συγνώμη αλλά οι δυο δεν είναι πακτωμενες αλλά έχουν βάση σαν αντίβαρο . Ή μία δε έχει πλάκες για αντίβαρο. Τελικά δεν καταλαβα. Κάτι τέτοιο χρειάζεται άδεια ή συναίνεση?
  2. Ή ομπρέλα ή οι τέντες που δεν είναι μόνιμες όπως οι παραπάνω φωτογραφίες και δεν απαιτούν εργασίες επιτρέπονται?
  3. Ομπρέλα θεωρούμε και τα παρακάτω? Κάτι τέτοιο θεωρείται τέντα? Με σταθερές κολώνες. Επίσης υπάρχει κάπου στον πολεοδομικό κανονισμο που αναφέρεται ότι για τέντες δεν χρειαζεται αδεια. Μην κάνεις διαδοχικές δημοσιεύσεις. Απαγορεύεται από τους κανόνες συμμετοχής τους οποίους οφείλεις να διαβάσεις. Τα μηνύματά σου έχουν συγχωνευτεί. Pavlos33
  4. Σε τετραοροφη πολυκατοικία με 4 όροφο διαμερίσματα ο κατασκευαστής έχει ορισει χωρο αποκλειστικής χρησης στην ταρατσα. Ο μηχανικός μου είπε ότι δεν μπορώ να βάλω ξύλινη πέργκολα με πανιά γιατί χρειάζεται 100% συναίνεση από τους υπόλοιπους καθώς είναι στην πρόσοψη της πολυκατοικίας. Παρακαλώ μπορεί κάποιος να μου πει με ποιον τρόπο μπορώ να έχω σκίαση στον χώρο μου που να μην χρειάζεται άδεια.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.