Μετάβαση στο περιεχόμενο

ekstatik

Members
  • Περιεχόμενα

    9
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

ekstatik's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Kατασκευή παλιά,τώρα πληρώνει την αμοιβή επίβλεψης. Ισχύει ότι μέχρι 31/3/2009 δικαιούται να πληρώσει το πόσο που είχε υπολογιστεί κατά την έκδοση της οικοδομικής αδείας ή θα υπολογιστεί με βάση τα σημερινά δεδομένα?
  2. Δηλαδή έσκαβες κάτω από το εκάστωτε πέδιλο και έριχνες το ντουλάπι? Οπότε ερωτώ: 1.τι πάχος είχε το κάθε ντουλάπι κάτω από το εκάστωτε πέδιλο? 2.φαντάζομαι έσκαβες τουλάχιστον κατά πάχος ντουλαπιού + 1 μέτρο (για λόγους ευκολίας σκυροδέτησης) 3.δηλαδή το πέδιλο που είχε σκαφτεί αιωρούνταν?ανατριχιαστικό... 4.αφού έριξες τα ντουλάπια,συνέχισες κανονικά σε μεγαλύτερο βάθος΄την εκσκαφή στο οικόπεδό σου? 5.σε πόσες μέρες τελείωσες με τα ντουλάπια?
  3. http://www.e-forologia.gr/cms/viewContents.aspx?id=40709 Το ερώτημα είναι εάν κάποιος που έχει κάνει έναρξη ελευθέρου επαγγέλματος πριν το 2008 εντάσσεται στο πρόγραμμα. Είναι λίγο ασαφές μιας και αναφέρει και τους ελεύθερους επαγγελματίες (όχι μόνο άνεργους),το οποίο προϋποθέτει έναρξη.
  4. h τιμή αυτή περιλαμβάνει εκσκαφή με τσάπα και μεταφορά-εκφόρτωση με φορτηγό? Ή πρέπει να πληρώσεις επιπλεον την τσάπα βάσει του ημερομισθίου που αναφέρεις?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.