Μετάβαση στο περιεχόμενο

Elena99

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Φοιτητής
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Elena99's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα, είμαι φοιτήτρια και γράφω μια εργασία για τις εφαρμογές των νανοϋλικών στο σκυρόδεμα. Ψάχνω ποιοι κανονισμοί υπάρχουν για το συγκεκριμένο σκυρόδεμα (ελάχιστες απαιτήσεις κλπ.), καθώς και ποιες είναι οι διαδικασίες δοκιμής του ώστε να μετρηθούν οι απαραίτητες ιδιότητες που πρέπει να έχει πριν το χρησιμοποιήσουμε. Αν γνωρίζει κάποιος κάτι θα εκτιμούσα πολύ την βοήθεια. (ελπίζω να έγραψα σε σωστό topic)
  2. Αχ ναι το New VP Freeze ήταν το πρόβλημα. Ευχαριστώ πολύ!
  3. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση αλλά αυτά έχω κάνει, το πρόβλημα δεν ειναι οτι δεν βλέπω την διαφορά των γραμμών αλλα όταν ετοιμάζω το σχεδιο για εκτύπωση τα layers που εχουν γραμμή πάχους διαφορετικού του 0.2 δεν εμφανίζονται καν στο layout ενώ υπάρχουν κανονικά στο model
  4. Διαθέτω την έκδοση του Autocad 2017 και έχω φτιάξει μια κάτοψη με διάφορα layers και πάχη γραμμών. Όταν πηγαίνω στο layout για να ξεκινήσω την εκτύπωση μου εμφανίζονται κανονικά όλα στο σχέδιο εκτός από τα layer στα οποία εχω βάλει πάχος γραμμής 0,6 και 0,4. Παρακαλώ όποιος ξέρει τι πρέπει να κάνω ας βοηθήσει.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.