Μετάβαση στο περιεχόμενο

filodoxos

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    26
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Καλημέρα... Πίστευα ότι οι πιο πολλοί χρήστες θα μπαίνουν από κινητό οπότε το θεώρησα εύκολο να γυρίσουν την οθόνη του κινητού κ να το δουν. Επίσης στο πλάι φαίνονται πιο μεγάλες κ με καλύτερη ανάλυση οι φωτογραφίες. Στο θέμα μου τώρα. Μόνος μου το έκανα. Μετά από πολύ ψάξιμο τόσο στο ίντερνετ όσο και σε καταστήματα που ασχολούνται με μονώσεις. Στην συγκεκριμένη ανεστραμμένη μόνωση,ναι το τελικό στάδιο είναι αυτή η πλάκα χωρίς σφράγιση αρμών. Το γύρω γύρω που άφησα κενό είναι όπως προανέφερα γιατί εκεί είναι τα μπαλκόνια,δεν είναι το σπίτι. Το μόνο που με προβληματίζει είναι η ένωση κεραμιδιών ταράτσας αν προλαβαίνουν να φεύγουν τα νερά. Γιατί εως τώρα δεν είχα ποτέ πρόβλημα με την ταράτσα σε υγρασία.
  2. Προσδιόρισε λίγο το (κάτι δεν πάει καλά λέω εγώ γενικά) που συμπλήρωσες στο σχόλιο σου,και γενικά τι νόημα έχει το όλο ύφος ειρωνείας κ "εξυπνάδας" που χρησιμοποιείς;που νομίζεις ότι είσαι στο Τουίτερ και τρολαρεις; Ρώτησα κάτι συγκεκριμένο στην ανάρτηση μου,αν ξέρεις να απαντήσεις Κάντο, αλλιώς άσε τα πολλά πολλά με τις ειρωνείες. Όσο για τις φωτογραφίες λίγο γυρίζει ο καθένας το κινητό του στο πλάι κ τις βλέπει. Αν εσένα σε δυσκολεύει κ αυτό..... Θεώρησα μπήκα σε μια σελίδα που θα ακούω γνώμες και απόψεις ώριμων ανθρώπων γνώστες του αντικειμένου ή και μη. Αυτό το θέμα με προβλημάτισε,της συγκεκριμένης ταράτσας και για αυτό το αναρτώ ξανά με οπτικό υλικό αυτή τη φορά.
  3. καλησπέρα σε όλους. Ολοκλήρωσα την ανεστραμμένη μόνωση της ταράτσας μου και θέλω να μου πείτε τι λάθος έχει γίνει,αν έχει γίνει. Αφαίρεσα ότι σαθρό είχε πάνω με πολύ καλό καθάρισμα. Γέμισα όπου κρατούσε νερό με επισκευαστικό κονίαμα.περασα ασταρι alchimicha. Μετά δύο χέρια hyperdesmo LV. Έβαλα από πάνω γεωύφασμα. Μετά τοποθέτησα τις πλάκες Dow xenergy 7+2. Όπως βλέπετε το κεραμίδι εφάπτεται στην ταράτσα ακριβώς χωρίς περιθώριο.εκει άφησα ένα κενό μεταξύ πλακιδίων κ κεραμιδιού για να ρέει πιο εύκολα το νερό. Δεν ξέρω αν είναι σωστή κίνηση από άποψη θερμογεφυρας που λένε. Τι άλλο θα μπορούσα να κάνω εκεί δεδομένου αν ακουμπαγα το πλακίδιο στο Κεραμίδι θα έβγαινε πιο πάνω σε ύψος με κίνδυνο να μου γυρίσει τα νερά μέσα. Το σπίτι γύρω γύρω έχει μπαλκόνια.τα μπαλκόνια μόνο υγρομονωση τα έκανα,δεν συμπλήρωσα πλακίδια στα μπαλκόνια. Οι πλάκες μπαίνουν όπως τις έβαλα κατά σειρά ή δεν πρέπει οι αρμοί να είναι κατά σειρά αλλά να έβαζα την μια πλάκα στην μέση της άλλης; Αν καταλάβατε τι εννοώ... ευχαριστώ εκ των προτέρων. Τώρα περιμένω την βροχή να δω τα αποτελέσματα....
  4. Έχω απευθυνθεί σε μηχανικό και συνεργείο αλλά δεν το θεωρώ κακό να έχω και ο ίδιος γνώση κάποιων πραγμάτων. Γτ έχω φέρει δέκα συνεργεία πριν καταλήξω και οι δέκα μου είπαν διαφορετικές μεθόδους.
  5. Δεν αναφέρω πουθενά για ασφαλτοπανο. Έκανα υγρομονωση γράφω με δύο χέρια επαλειφομενο hyperdesmo. Και απο πανω θέλω να βάλω τις θερμομονωτικες πλάκες με ενσωματωμένο πλακίδιο.
  6. Υγρομόνωση έχω κάνει κανονικά και πάνω στο στηθαίο. Να βάλω γεωύφασμα μεταξύ υγρομόνωσης και θερμομόνωσης;
  7. Βάλε τόνους στο κείμενο σου. Διάβασε τους κανόνες συμμετοχής πριν συνεχίσεις στο φόρουμ Pavlos33
  8. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΟΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ ΜΟΥ. ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΣΑ ΠΡΩΤΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΣΑΘΡΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ. ΠΕΡΑΣΑ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΑΣΤΑΡΙ.ΤΟ ΑΦΗΣΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΣΤΕΓΝΩΣΕΙ. ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΕΡΑΣΑ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΥΓΡΟΜΟΝΩΣΗ HYPERDESMO. ΜΕΤΑ ΑΠΟ 30 ΩΡΕΣ ΠΕΡΑΣΑ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΧΕΡΙ. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ Η ΤΑΡΑΤΣΑ ΕΧΕΙ ΚΛΙΣΕΙΣ!! ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΟΥ... ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΟ ΤΗΣ DOW XENERGY ΓΡΑΦΙΤΟΥΧΑ ΕΞΗΛΑΣΜΕΝΗ ΠΟΛΥΣΤΕΡΙΝΗ ΜΕ ΠΑΧΟΣ 7+2 Η ΠΛΑΚΑ! ΝΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΩ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΥΓΡΟΜΟΝΩΣΗ Η ΝΑ ΒΑΛΩ ΜΕΤΑΞΥ ΥΓΡΟΜΟΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ ΚΑΤΙ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΡΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΡΑΣΙΑΣ? ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΓΕΩΥΦΑΣΜΑ Η ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΤΙ? ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΣΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ ΕΧΕΙ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ 50 ΠΟΝΤΟΥΣ.ΑΝ ΔΕΝ ΜΟΝΩΣΩ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟ ΘΕΜΑ Η ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΗΡΡΕΑΣΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Απαγορεύονται τα κεφαλαία στους τίτλους και το κείμενο δημοσίευσης. Κάνε επεξεργασία και διόρθωσέ το. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής. Pavlos33
  9. Γειά σας. Θέλω να κάνω υγρομονωση και θερμομόνωση στην ταράτσα του σπιτιού μου 80 τμ. Έχω προσανατολιστεί στο επαλειφομενο κ από πάνω φελιζολ με ενσωματωμένο πλακίδιο. Έχω ακούσει πολλές γνώμες ειδικών που έχω φέρει σπίτι, όμως είμαι μπερδεμένος. Δεν ξέρω ποιός είναι ο ιδανικός τρόπος μόνωσης. Το σπίτι δεν έχει κολώνες και δεν θέλω να το επιβαρύνω με μεγάλο βάρος. Αν βάλω τελικά πλακίδιο είναι ιδανικό να μονώσω όλη την ταράτσα περιμετρικά ή να αφήσω περιμετρικά ένα κενό σαν αυλάκι να φεύγουν τα νερά; επίσης το μισό σπίτι είναι κεραμίδι κ ενώνεται με την ταράτσα. Εκεί στην ένωση για να αποφύγω να μου γυρίσουν μέσα στο σπίτι τα νερά της βροχής, τι προτείνεται; αυτή η λύση με το αυλάκι μεταξύ θερμομόνωσης κ κεραμοσκεπης θα βοηθήσει τα νερά να φεύγουν χωρίς κίνδυνο να γυρίσουν μέσα; βοηθήστε με με γνώμες σας.......
  10. Συγγνώμη επειδή δεν τα ξέρω καλά,ποια η διαφορά μεταξύ έγκριση και προέγκριση; Στο έχει εγκρίνει το δάνειο η τράπεζα;αν ναι που μπορεί να κολλήσεις δηλαδή; ή είναι καθαρά διαδικαστικό το θέμα μέχρι την έγκριση;
  11. Δηλαδή με το που εγκριθεί το δάνειο δεν ξεκινάς αμέσως εργασίες; Τι πρέπει να περιμένουμε δηλαδή; Εχει και άλλα διαδικαστικά στάδια; Εγώ έχω άλλες 26 μέρες στην προθεσμία.ελπιζω να μου φτάνουν και μην βρεθώ προ εκπλήξεως!!
  12. Δηλαδη προχωρας το πρόγραμμα με δανειοδότηση από την eurobank? Εγώ έκανα αίτηση και μου ζήτησε συμπληρωματικά μετά από δέκα μέρες τηλέφωνο αντικλητου. Αυτό σημαίνει ότι τα οικονομικά στοιχεία έχουν εγκριθεί και βρήκε έλλειψη μόνο στα στοιχεία αντικλητου; ή θα μου εξετάσει όλη την αίτηση από την αρχή καί μπορεί να με απορρίψει κιόλας; είμαι σε αναμονή μετά από απόρριψη Πειραιώς κ εθνική!!
  13. Και ποια ήταν η οριστική απάντηση της τράπεζας; έκανε έγκριση ή απόρριψη;
  14. τι εκανες τελικα???εκανες ακυρωση η προχωρησες στο δανειο?
  15. και στο σφαλμα που σου βγαζει ,σου δινει την δυνατοτητα ακυρωσης αιτησης δανειου? γιατι εγω 8 μερες μιλουσα με τραπεζα,υπουργειο,help desk,πληροφοριακα συστηματα κλπ....και μου λεγανε το γνωριζουν το προβλημα με τα σφαλματα το εχουν επισημανει στις τραπεζες αλλα δεν υπηρχε η δυνατοτητα μεχρι εκεινη τη στιγμη να βαλουν επιλογη ακυρωσης αιτησης δανειου,και για αυτο και εγω αναγκαστικα και ανοιξα λογαριασμο στην τραπεζα και μου προχωρησε την αιτηση.γιατι ο λογος που δεν προχωρουσε ηταν αυτος οτι δεν ειχα λογαριασμο στην τραπεζα.τωρα ή την εβαλαν επιπλεον αυτη την επιλογη ακυρωσης δανειου ΄ή λογω οτι ειναι για επιπλεον δικαιολογητικο σου δινει αυτη την δυνατοτητα να την ακυρωσεις!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.