Μετάβαση στο περιεχόμενο

ασχετη

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ασχετη's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Βρήκα εταιρία... Το αναφέρω για την περιπτωση που και κάποιος-α άλλος/αλλη ψάχνει. Λέγετε Caparol και τα χρωματα της έχουν 1g/l ΠΟΕ.
  2. Για το θεό πια... ρε παιδια ηθελε τελικα να βαψει τα δωματια με master kraft .... ουτε καν master eco.... Συγγνώμη που κραταω αυτό το θεμα στην επιφανεια, αλλά, μπορώ εγώ να προμηθευτω (άμεσα!) χρωματα με 0 % voc; Θα μπορουσε κάποιος να μου προτείνει κάποιες εταιρίες και χρώματα; Να υπενθυμίσω ότι είμαι στο μήνα μου.... Δυστυχώς, κανένα από τα χρώματα που προτείνει ο κ.Ροδοπουλος δεν μπορώ να βρω. Σε Ελλάδα βρίσκω μόνο την εταιρία Benajmin Moore, όπου το eco χρώμα της (δεν λέγετε Natura/Aura) έχει 2 g/l ΠΟΕ...
  3. Σας ευχαριστω πάρα πολύ για την απάντηση σας. Ο επαγγελματίας που θα μας βάψει το σπίτι (και το παιδικο δωματιο, γενναω σε λιγες εβδομαδες), απλά μου έδωσε το χρωματολογιο της vernilac και μου είπε να διαλέξω αποχρώσεις.. Όταν του είχα πει σχετικα με οικολογικα και καταλληλα για την κατασταση χρωματα, μου είχε απαντησει ότι χρησιμοποιει πολυ ακριβά και τα καλύτερα στην αγορα οποτε να μην ανησυχω σχετικα με τοξικοτητα κτλ.... Πως μπορώ να ελεγξω σχετικά με τις ΠΟΕ; Στο site της εταιρίας δεν αναφερει %.... Όπως επίσης δεν αναφερει αν είναι καταλληλα για παιδικα δωματια.... Μονο απο τις ετικετες πάνω στα κουτια;
  4. καλησπέρα! θα ήθελα να ρωτησω σχετικά με τα οικολογικα της VERNILAC.... Να τα χρησιμοποιησω για δωματιο νεογεννητου ? Τη γνωμη και τις γνωσεις σας παρακαλω!!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.