Jump to content

Nikos1987

Members
 • Posts

  20
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Nikos1987

 1. Δυστυχώς δεν βοηθάει. Το 2022 σε παλαιότερο laptop δουλεύει κανονικά. Από την έκδοση 2020 και πίσω (2018 -2016-2014 κλπ), τα ίδια lisps δεν έχουν κανένα πρόβλημα.
 2. Ευχαριστώ για την απάντηση. Δυστυχώς δεν λειτουργεί.
 3. Καλημέρα. Πρόσεξα ότι στις τελευταίες εκδόσεις του AutoCad (2022 -2023), όταν τρέχω κάποιο lisp, τα ελληνικά γράμματα που πρέπει να παράγονται, βγαίνουν κινέζικα. Στην έκδοση 2020 δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα. Έχει κανείς καμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει; Ευχαριστώ.
 4. Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν παίρνει σήμα και από τα 4 δίκτυα (GPS, GLONASS, BEIDU , GALILEO). Ευχαριστώ.
 5. Καλησπέρα. Έχει κάποιος προσέξει αν υπάρχουν διαφορές στα υψόμετρα σημείων, σε μετρήσεις με το SurvCE και μετρήσεις με το Field Genius?
 6. Είναι πολύ απλό. Το πρόγραμμα αυτό δεν λύνει κλειστές οδεύσεις. Λέει στην επικεφαλίδα ανοικτή εξαρτημένη και προσανατολισμένη στα δύο άκρα Δημιούργησε δύο στάσεις πχ Σ101 και Σ105 με τις συντεταμένες των στάσεων Σ1 και Σ5 αντίστοιχα και λύσε την σαν ανοικτή εξαρτημένη από τα δύο άκρα.
 7. THIS ADVERT HAS EXPIRED!

  • FOR SALE
  • USED

  Πρόκειται για το Psion II organizer (LZ). Δουλεύει ως καταγραφικό για τοπογραφικά όργανα. Υπάρχει λογισμικό για όργανα Topcon ,Sokkia - Shokkisha, Nikon και Leica.

  500.00 EUR

 8. Πολύ καλή εφαρμογή. Σύγκρινα τα αποτελέσματα μιας δουλειάς που έκανα με το VERM που χρησιμοποιώ, με τα αποτελέσματα που πήρα από την εφαρμογή σου. Ίδιες συντεταγμένες και ίδια υψόμετρα. Βέβαια οι αποστάσεις στη δουλειά έκανα τη δοκιμή είναι σχετικά μικρές. Επειδή στην αρχή κάποιος μίλησε για διαφορές στα υψόμετρα, ήθελα να σε ρωτήσω αν στον υπολογισμό των υψομέτρων, εισάγεις στον τύπο και την συνόρθωση λόγω διάθλασης και καμπυλότητας της γης +{(1-κ)*(D**2)/(2*R)}. Σε μεγάλες αποστάσεις δίνει κάποιες διαφορές. Τέλος αν προσθέσεις και την επίλυση κλειστής πλήρως εξαρτημένης όδευσης θα είναι πληρέστερη η εφαρμογή.
 9. Το αρχείο hlioupoly-total.jxl μπορεί να μετατραπεί στα formats που επισυνάπτω. Hlioupol.gsi Hlioupol.gts7 hlioupol.odb Hlioupol.top
 10. Καλησπέρα. Τι είδους είναι αυτά τα αρχεία?
 11. Καλησπέρα. Έχει ποτέ κάποιος χρησιμοποιήσει το SurvCE για αποτύπωση με Total Station?
 12. Τελικά με ένα σμπάρο πέτυχαν δύο τρυγόνια. Και μας "έριξαν" στα λεφτά και να πλακωνόμαστε μεταξύ μας, μας έβαλαν.
 13. Πρακτικά για εμάς αλλάζει κάτι; Πιο θα είναι τελικά το αποτέλεσμα της αναδίπλωσης; Θα πάρουμε και εμείς τα 800Ε ή θα πάρουμε τα 600 σε δύο δόσεις και την συμπάθεια του υπουργείου;
 14. Συνάδελφε επιμένω ότι πρέπει να φωνάξουμε για να πάρουμε συνολικά 800 Ε και όχι 600 Ε.
 15. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι κατά τη γνώμη μου οι περισσότεροι είδαν το πρόβλημα από λάθος οπτική γωνία. Για μένα προσωπικά το πρόβλημα δεν είναι ότι κάποια ΚΕΚ ή ότι κάποιοι όμιλοι θα τσέπωναν εκατομμύρια. Λαμογιές γίνονταν, γίνονται και θα γίνονται με όλες τις κυβερνήσεις και με όλα τα καθεστώτα. Το πρόβλημα για μένα ήταν ότι ενώ στις άλλες επαγγελματικές ομάδες έδωσαν 800Ε (μέρος των οποίων προέρχονταν και από τις δικές μας εισφορές αλληλεγγύης) με μία απλή αίτηση, σε εμάς θα έδιναν 600Ε σε δύο δόσεις βγάζοντάς μας την ψυχή με όλη αυτή τη διαδικασία.
 16. Τότε τηλεφώνησε στο ΚΕΚ που σου έδωσε τους κωδικούς. Αυτοί μάλλον θα έκαναν το λάθος. https://www.iefimerida.gr/oikonomia/katargeitai-programma-voucher-epistimones-600-eyro Διαβάστε κι αυτό.Αν είναι αλήθεια τελειώσαμε με την τηλεκατάρτιση.
 17. Άρα δεν είναι σωστό το username. To user name είναι της μορφής user014154. Έτσι το πληκτρολογείς;
 18. Για να είμαι ειλικρινής δεν το είχα σκεφτεί ποτέ. Το έψαξα όμως και βρήκα ότι έχεις απόλυτο δίκαιο. https://www.loutraki365.gr/blog/post/omileite-ellinika-katarhin-kat-arhin-i-katarhas-kat-arhas Εδώ και το τεκμήριο
 19. Πριν από καμιά ώρα ολοκλήρωσα την παρακολούθηση όλων των ενοτήτων. Συνολικά συμπλήρωσα 30 ώρες και κάτι λεπτά. Τηλεφωνώ στο τηλέφωνο που δίνει η πλατφόρμα για δω τι γίνεται από εδώ και πέρα. Δεν το σηκώνει κανείς. Τυχαία πρόσεξα ότι χαζεύοντας την πρώτη ενότητα που αναφέρεται σε οδηγίες για το κορονοϊό ο χρόνος μελέτης μου αυξάνεται. Οπότε........
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.