Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Apostolos7

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Apostolos7's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ευχαριστώ για την απάντηση σου. Το θέμα είναι οτι ο υπάλληλος της ΔΟΥ για να προχωρήσει στην εκκαθάριση χρειάζεται κάποιο νόμιμο έγγραφο που να το αποδυκνύει, γι αυτό ρώτησα για ΠΟΛ. Ας ελπίσουμε να τους έρθει κάποια διάταξη εκεί στην ΔΟΥ για το συγκεκριμένο θέμα για να μπορέσει να την προχώρησει.
  2. Καλημέρα σε όλη την ομάδα. Μήπως γνωρίζει κανείς αν υπάρχει σε ΠΟΛ η απόφαση που πήρε το Υπ. Οικονομικών σχετικά για τα μπλοκάκια και με τους δευτερεύουσες ΚΑΔ που είχαν πρόβλημα? Έχω στείλει την δήλωση με επιφύλαξη, την έχω παει στην ΔΟΥ στο Εισόδημα και ενώ πέρασα απο έλεγχο με συμβάσεις, βιβλία κτλπ μετά μου ζητησάνε την διαγραφή των δευτερεύουσων ΚΑΔ με ημερομηνία 31/12/2016. Και τώρα που βγήκε η απόφαση στο το taxheaven δε τους κάνει θέλουν και την σχετική ΠΟΛ για να εκκαθαριστεί η δήλωση. Απο χίλια κύματα έχει περάσει αυτη η δήλωση και ακόμη να τελειώσει. Πριν τρελαθώ τελείως αν μπορέσει κάποιος να βοηθήσει την κατάσταση θα του ήμουν ευγνώμων.
  3. Δεν το γνωρίζω 100% γιατί την υπέβαλα με επιφύλαξη τελικά. Εσύ σε περίπτωση που δεν την έχεις υποβάλλει ακόμη νομίζω πως το πρόβλημα έχει ξεπεραστεί με τις δευτερεύουσες δραστηριότητες. ( Έχει βγει και σχετική ανακοίνωση στο tax heaven). Αν ο κύριος σου καδ ειναι ο 63.11.13.00 και σ αφήσει να την υποβάλεις τελικα αν θέλεις ενημέρωσε μας να το γνωρίζουμε.
  4. Καλησπέρα Ελένη. Έχω κάποιον μηχανικό και το Ε3 το περνάει κανονικά με τον ΚΑΔ 71121104 - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΓΕΝΙΚΑ (Είναι ο μαναδικός ΚΑΔ που έχει). Τώρα για τους άλλους δεν έχω ιδέα τι παίζεται. Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω και εγώ με έναν προγραμματιστή. Αν γνωρίζεις κάποιον σίγουρο ΚΑΔ για εκέι ενημέρωσε με σε παρακαλώ. Αν ψάξεις λίγο πιο πάνω ειχα αναφέρει ποιους ΚΑΔ έχω.
  5. Ευχαριστώ για την απάντηση σου. Έχω ρωτήσει λογιστές, στην αρμόδια ΔΟΥ έχω πάει, έχω κάνει και τα σχετικά τηλέφωνα στην ΑΑΔΕ και δεν έχω λάβει κάποια ξεκάθαρη απάντηση. Επειδή οι μέρες περνάνε και βλέπω πως το πρόβλημα στους περισσότερους συνεχίζεται είπα να στείλω και εδώ μπας και μου πει κάποιος προγραμματιστής ή κάποιος λογιστής προγραμματιστή που είχε το ίδιο πρόβλημα, κάποιον σίγουρο ΚΑΔ που να μη χτυπάει στην εμπορική ιδιότητα.
  6. Καλησπερα συναδελφοι. Αντιπετωπιζω και εγω το γνωστο θεμα με την εμπορικη ιδιοτητα σε μπλοκακια προγραμματιστη πληροφορικης ο οποιος εχει τους παρακατω καδ: 1) 63.11.13.00 παροχη υπηρεσιων εφαρμογων πληροφορικης (κυρια), 2) 63.12.10.00 παραγωγη περιεχομενου δικτυακων πυλων (web portals) (δευτερευουσα), 3) 62.01.10.00 υπηρεσιες σχεδιασμου και αναπτυξης τεχνολογιων της πληροφοριας (δευτερευουσα) και 4) 63.11.12.00 υπηρεσιες ιστοφιλοξενιας (web hosting) (δευτερευουσα). Γνωριζει κανεις να μου πει ποιος απο τους παραπανω καδ εχει προβλημα με τον κωδικο 007 ωστε να παω στην αρμοδια Δ.Ο.Υ και να κανω διακοπη δραστηριοτητας με ημερομηνια 31/12/2016? Η να μου πει εστω εναν σιγουρο καδ που να μπορει να φοροληγηθει με το καθεστως των μισθωτων. Ευχαριστω εκ των προτερων. Η χρήση κεφαλαίων απαγορεύεται. Κάνε επεξεργασία και διόρθωσε το. Σε διαφορετική περίπτωση το μήνυμα θα διαγραφεί. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής Pavlos33
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.