Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

atzio11

Members
  • Περιεχόμενα

    35
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Τοπογράφος Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

atzio11's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. Τι γίνεται με τις αεροφωτογραφίες σήμερα ?Η ΕΚΧΑ εξυπηρετεί? γιατί στα τηλέφωνα δεν απαντάει κανένας!!ούτε σε e-mail.Μπορει να διαφωτίσει κάποιος παρακαλώ?
  2. Ωραια κατανοητο ...ευχαριστω πολυ ..θα δουμε αν θα το ανακατεψουμε ..η ΕΡΤ στα κουκουλια!!
  3. Καλησπερα,ηρθε η ωρα για τα τετραγωνικα και ειπα να ασχοληθω και να ενοχλησω λιγο...!!Τι γινεται ομως στην περιπτωση που υπηρχε 1 παροχη για μια διοροφη κατοικια που τωρα εγινε διαχωρισμος σε δυο ανεξαρτητες κατοικιες? (ισογειο και 1ος οροφος οπου υπαρχει εξωτερικη σκαλα).Θα δηλωσει ο ενας ιδιοκτητης τα τετραγωνικα του στην ιδια παροχη ρευματος και ο αλλος θα κανει παλι το ιδιο?(ισογειο και 1ος οροφος ιδια τετραγωνικα)
  4. atzio11

    CoordGR

    Καλημέρα σας ,υπάρχει κάποια λύση στο πρόβλημα της γραμματοσειράς του προγράμματος, μάλλον μετα από ενημερώσεις σε windows10?(σχετική εικόνα)
  5. Καλημέρα, θελω να μαθω αν στο Πολυχρονο Χαλκιδικής υπαρχουν χαρτες Υ.Γ (διανομη) και αν οντως υπαρχουν, τι κεντρο L και Μ είναι?
  6. Ωπα ...,ποιος είναι ,μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζι του?
  7. Μιλησα με καποιον κυριο Ταδε,που ειπε να παει μεσα στο άλλο γραφειο να ρωτησει τι δινουνε και ειπε να τον ξανακαλεσω για να μου πει.
  8. Πριν από λιγο μιλησα με την ΓΥΣ, (ενώ ειχα κανει και γραπτη ηλεκτρονικη ερωτηση και περιμενω ακομα απαντηση),δινουνε μονο ΗΑΤΤ και ΕΓΣΑ των νεων τιμων μετα το 1980,στο παλιο συστημα όχι!
  9. Σιγουρα ηταν ΓΥΣ..,δεν μπορω να ανεβασω φωτο με την αναφορα σε ΓΥΣ .error βγαζει στο upload...ευχαριστω παντως για την συνομιλια..καλη συνεχεια.
  10. rtk της Trimble ,μεταξυ μας τωρα μιλαμε,βρεθηκε και μετρηθηκε!
  11. Στο νταμαρι με RΤΚ, Βαγκενη ηταν παλιο τετραγωνο ΓΥΣ ελεγμενο.καταστραφηκε το γυρω στο 2015
  12. Το πρωτο ερωτημα ηταν αν η ΓΥΣ εχει τις παλιες τιμες του Τριγωνομετρικου της ώστε να συγκρινω τις τιμες που εχει δωσει σημερα στον νέο κυλινδρο με το παλιο που ειχε εκει πανω.Η εφαρμογή με τιμες τοπογραφικης είναι παραλληλη και εχω καταληξει στα προαναφερομενα!
  13. Ναι είναι ΓΥΣ X = -5936.44 Y = 2221.66 Νταμαρι Σε ΕΓΣΑ X = 343813.5992 Y = 4516228.3427 ΓΥΣ Βαγκενη ΕΓΣΑ X = 339337.411 Y = 4514762.21
  14. Η εφαρμογή εγινε από Νταμαρι προς ΓΥΣ Βαγκενη .Μετα από τοση κουβεντα τωρα καταλαβα ότι γνωρίζεται από την περιοχη,μιλουσα γενικα για να μπει ο κοσμος στο νοημα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.