Μετάβαση στο περιεχόμενο

antreas_tda

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    11
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου, Εγώ είμαι ιδιοκτήτης διαμερίσματος στην εν λόγω πολυκατοικία. Στην κάτοψή της πυλωτής που παρέλαβα από την πολεοδομία εμφανίζονται μόνο οι τρεις περιγραφόμενες θέσεις στάθμευσης. Στον κομμάτι που παραχωρεί σε αποκλειστική χρήση σε δύο άλλους ιδιοκτήτες εμφανίζονται ως ακάλυπτος - φύτευση. Υπάρχει το δικαίωμα να αλλάξει η χρήση από ακάλυπτος - φύτευση σε θέση στάθμευσης;;
  2. Καλησπέρα, Σε μία πολυκατοικία σύμφωνα με την κάτοψη πυλωτής δείχνει τρεις θέσεις στάθμευσης, ωστόσο στην συγγραφή υποχρεώσεων που μας παρέδωσε ο κατασκευαστής στην αγορά ενός από τα διαμερίσματα της ανωτέρω πολυκατοικίας, στο τμήμα περιγραφής της πυλωτής αναφέρει τις τρεις θέσεις στάθμευσης και τις μοιράζει σε οριζόντιες ιδιοκτησίες. Συγκεκριμένα στο Β - Γ- Δ όροφο. Σε δύο άλλους ιδιοκτήτες παραχωρεί τμήμα του ακάλυπτου χώρου με την μορφή αποκλειστικής χρήσεως, οι οποίοι παρκάρουν δικά τους οχήματα. Στην κάτοψη ο ακάλυπτος όπως φαίνεται αναφέρεται ακάλυπτος χώρος - φύτευση, όμως ο κατασκευαστής έχει ρίξει τσιμέντο. Οι ερωτήσεις μου είναι δύο: Πρώτον επιτρέπεται η στάθμευση των οχημάτων των δύο που δεν αναφέρονται ως θέσεις στάθμευσης στην κάτοψη και ούτε στην οριζόντια σύσταση αναφέρεται σαν θέση στάθμευσης; Δεύτερον όταν αναφέρει ότι δίνεται σε αποκλειστική χρήση πως ερμηνεύεται αυτό...δηλαδή ο κάτοχος του ως τι μπορεί να το χρησιμοποιήσει; Ευχαριστώ πολύ.
  3. Καλησπέρα, Σε μία πολυκατοικία που έχει αυτόνομη θέρμανση οι ηλεκτροβάνες του καλοριφέρ για κάθε διαμέρισμα που πρέπει να είναι εγκατεστημένες; Στην πολυκατοικία που διαμένω στο πάνω πάνω διαμέρισμα ο κατασκευάστρια εταιρεία έχει τοποθέτηση την ηλεκτροβάνα εσωτερικά του διαμερίσματος, λόγω ότι έχει κόψει με πόρτα το κλιμακοστάσιο μέχρι το δώμα. Η πολυκατοικία είναι έξι ορόφων και ο πέμπτος και έκτος είναι μεζονέτα.Η πόρτα έχει τοποθετηθεί στον τέταρτο και η ηλεκτροβάνα βρίσκεται στον πέμπτο.Αυτό είναι επιτρεπτό; Αν όχι ποιος νόμος υπάρχει για να το ψάξω... Ευχαριστώ πολύ.
  4. Καλησπέρα, Σε μία πολυκατοικία σύμφωνα με την κάτοψη πυλωτής δείχνει τρεις θέσεις στάθμευσης, ωστόσο στην συγγραφή υποχρεώσεων που μας παρέδωσε ο κατασκευαστής στην αγορά ενός από τα διαμερίσματα της ανωτέρω πολυκατοικίας, στο τμήμα περιγραφής της πυλωτής αναφέρει τις τρεις θέσεις στάθμευσης και τις μοιράζει σε οριζόντιες ιδιοκτησίες. Συγκεκριμένα στο Β - Γ- Δ όροφο. Σε δύο άλλους ιδιοκτήτες παραχωρεί τμήμα του ακάλυπτου χώρου με την μορφή αποκλειστικής χρήσεως, οι οποίοι παρκάρουν δικά τους οχήματα. Στην κάτοψη ο ακάλυπτος όπως φαίνεται αναφέρεται ακάλυπτος χώρος - φύτευση, όμως ο κατασκευαστής έχει ρίξει τσιμέντο. Οι ερωτήσεις μου είναι δύο: Πρώτον επιτρέπεται η στάθμευση των οχημάτων των δύο που δεν αναφέρονται ως θέσεις στάθμευσης στην κάτοψη και ούτε στην οριζόντια σύσταση αναφέρεται σαν θέση στάθμευσης; Δεύτερον όταν αναφέρει ότι δίνεται σε αποκλειστική χρήση πως ερμηνεύεται αυτό...δηλαδή ο κάτοχος του ως τι μπορεί να το χρησιμοποιήσει; Ευχαριστώ πολύ.
  5. Καλησπέρα... Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.. Στο δώμα ο κατασκευαστής έχει παραχωρήσει τμήμα του δώματος και ανήκει κατά δικαίωμα αποκλειστικής χρήσης σε οριζόντια ιδιοκτησία...η υπόλοιπη ακάλυπτη κοινόχρηστη επιφάνεια του δώματος μας την παραχωρεί για την τοποθέτηση ηλιακού θερμοσίφωνα.
  6. Σας ευχαριστώ για την απάντηση σας, ότι βρείτε θα μου ήταν χρήσιμο.
  7. Η πρόσβαση στην ανθρωποθυρίδα γίνεται, θα απορήσετε σίγουρα με αυτό που θα σας πω, από το παράθυρο του φωταγωγού που βρίσκεται ανάμεσα στον τρίτο και τέταρτο όροφο.
  8. Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σας..Έχω πάει στην πολεοδομία και έχω πάρει τα επίσημα σχέδια της άδειας και δείχνει την πόρτα στο τέταρτο...Στην πολεοδομία μπορώ να απευθυνθώ για απαντήσεις;
  9. Καλησπέρα, Στην πολυκατοικία όπου κατοικώ και είμαι ιδιοκτήτης ενός διαμερίσματος, ο κατασκευαστής έχει κλείσει το κλιμακοστάσιο στον τέταρτο όροφο (συγκεκριμένα έχει τοποθετήσει πόρτα ασφαλείας και την συνέχεια του κλιμακοστάσιου την παραχωρεί στον πέμπτο. Η πολυκατοικία είναι εξαόροφη και ο πέμπτος και έκτος είναι μεζονέτα. Για την έξοδο στο δώμα , όπου έχω ηλιακό, σύμφωνα με την οριζόντια σύσταση αναφέρεται ότι θα γίνεται μέσω ανθρωποθυρίδας. Στα σχέδια των κατόψεων δείχνει την πόρτα και την ανθρωποθυρίδα. Το θέμα μου είναι αν τελικά όλο αυτό αν είναι νόμιμο; Μια δεύτερη ερώτηση μου είναι, η ηλεκτροβάνα του καλοριφέρ της αυτόνομης θέρμανσης για τον πέμπτο είναι μέσα στο διαμέρισμα του, είναι νόμιμο αυτό; Ευχαριστώ πολύ.
  10. Καλησπέρα, Σε μία πολυκατοικία σύμφωνα με την κάτοψη πυλωτής δείχνει τρεις θέσεις στάθμευσης, ωστόσο στην συγγραφή υποχρεώσεων που μας παρέδωσε ο κατασκευαστής στην αγορά ενός από τα διαμερίσματα της ανωτέρω πολυκατοικίας, στο τμήμα περιγραφής της πυλωτής αναφέρει τις τρεις θέσεις στάθμευσης και τις μοιράζει σε οριζόντιες ιδιοκτησίες. Συγκεκριμένα στο Β - Γ- Δ όροφο. Σε δύο άλλους ιδιοκτήτες παραχωρεί τμήμα του ακάλυπτου χώρου με την μορφή αποκλειστικής χρήσεως, οι οποίοι παρκάρουν δικά τους οχήματα. Στην κάτοψη ο ακάλυπτος όπως φαίνεται αναφέρεται ακάλυπτος χώρος - φύτευση, όμως ο κατασκευαστής έχει ρίξει τσιμέντο. Οι ερωτήσεις μου είναι δύο: Πρώτον επιτρέπεται η στάθμευση των οχημάτων των δύο που δεν αναφέρονται ως θέσεις στάθμευσης στην κάτοψη και ούτε στην οριζόντια σύσταση αναφέρεται σαν θέση στάθμευσης; Δεύτερον όταν αναφέρει ότι δίνεται σε αποκλειστική χρήση πως ερμηνεύεται αυτό...δηλαδή ο κάτοχος του ως τι μπορεί να το χρησιμοποιήσει; Ευχαριστώ πολύ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.