Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

petrosapo

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by petrosapo

  1. ΣΉΜΕΡΑ ΜΟΥ ΕΊΠΕ Ο ΤΕΝΤΑΣ ΌΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΊΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΏΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΈΧΟΥΝ ΚΑΙ "ISO" ΓΙΑΤΊ ΘΑ ΈΧΟΥΝ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΊΣΠΡΑΞΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΆΤΩΝ . ΕΊΝΑΙ ΑΛΉΘΕΙΑ , ΞΈΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΕΠΗΡΕΆΖΕΙ ΤΟΝ ΔΑΝΕΙΟΥΧΟ;
  2. Πολύ σωστά ppanag . Από ότι βλέπω είμαστε πακέτο 2/10. Τώρα κυνήγι τους προμηθευτές μπας και προλάβουμε τα Πρωτοβρόχια!
  3. Άντε πάλι, νέα κόλπα! Το βήμα 10 (Ιστορικό) έγινε : 05.α Αίτηση σε αναμονή έγκρισης από επενδυτική επιτροπή. Για να δούμε πότε θα ξεκινήσουμε.
  4. Γεια σας παιδιά. Μήπως ξέρει κάποιος τι γίνεται μετά την έγκριση του δανείου (από την τράπεζα) Στο ιστορικό της αίτησης είμαι στο No.9 με ημ/νια 20/6/18 και περιμένω να γίνει "υπαχθείσα"! Από ποιόν; Μπορεί να μου πει κάποιος τι άλλο έχω μπροστά μου μέχρι να βάλω μπρος τις δουλειές ; (Περιμένω πως και πως να βάλω.... και τις Τέντες, ψήθηκα.).
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.