Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

savvas_trl

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by savvas_trl

  1. Καλησπέρα σε όλους, Σε περιοχή εκτός σχεδίου για την δημιουργία τουριστικής επιπλωμένης κατοικίας το ελάχιστο εμβαδό αρτιότητας του ακινήτου είναι 8000 τ.μ ή 4000 τ.μ (εφόσον δομούνται με όρους δόμησης κατοικίας); Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  2. Καλησπέρα σας , Σε αγροτεμάχιο που βρίσκεται σε περιόχη στην οποία δεν είναι σε λειτουργία το κτηματολόγιο(είναι σε στάδιο προανάρτησης), εντός του τεμαχίου βρίσκεται πυλώνας υψηλής τάσης. Για την δημιουργία του αρχείου dxf θα ήθελα να ρωτήσω αν και πως απεικονίζεται ο πυλώνας υψηλής τάσης μόνο το περίγραμμα ή και τα όρια εναέριας δουλείας ; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
  3. Καλημέρα σας, Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με την απαίτηση βάθους οικοπέδου στην εκτός σχεδίου δόμηση. Σήμερα βρίσκεται σε ισχύ ή όχι ; ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
  4. (Μεταφέρθηκε στο παρόν θέμα. Pavlos 33) Καλησπέρα σας, Θα ήθελα να ρωτήσω έαν σε περιόχη που υπάρχει κτηματολόγιο σε φάση προανάρτησης κατά την διαδικασία έκδοσης ΚΗΔ θα δείξω το πολύγωνο που υπάρχει στην θέαση με το καεκ του(διαφέρει απο το πραγματικό) με το layer PST_KAEK ή οχι επειδή δεν ειναι ακόμη σε τελικό σταδιο ; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
  5. Καλήσπερα συνάδελφοι, Θα ήθελα την γνώμη σας για τα παρακάτω θέματα : 1. Αγροτεμάχιο 21 στρεμμάτων πριν το 2003 σε περιόχη εκτός προστατευόμενων περιοχών,εκτός σχεδίου πόλεως, εκτός ορίων οικισμού, εκτός Ζ.Ο.Ε., εκτός Γ.Π.Σ (ή ΣΧΟΟΑΠ). Ξέρουμε οτι δεν απαιτείται ελάχιστο πρόσωπο αλλά προσπέλαση προς οδό σύμφωνα με την εγκύκλιο 46/1977 Υπουργού Δημοσίων Έργων, η οποία όμως αφορά μόνο μεταβιβαζόμενα άρτια γήπεδα έκτασης 4.000 τ.μ. και η προσπέλαση πρέπει να εξασφαλίζεται με δικαίωμα δουλείας βάση συμβολαιογραφικού εγγράφου (μεταγεγραμμένου) ή με παροχή διόδου βάση δικαστικής απόφασης (μεταγεγραμμένης) Η ερώτηση μου είναι η εξής εμένα το τεμάχιο μου εχει πρόσωπο 15 μέτρα σε αγροτικό δρόμο(εντοπίζεται σε χαρτη Γ.ΥΣ 1:5000 του 1975 και σε ορθοφωτοχάρτη 1:5000 του 1998), αυτό το γεγονός μου καλύπτει την έννοια της προσπέλασης ώστε το τεμάχιο να είναι και οιδομήσιμο; 2.Το αναφερόμενο τεμάχιο έγινε δημιουργία τίτλου το 2020 απο άλλο συνάδελφο διότι σε γονική παρόχη του 1985 ήταν εντελως λάθος το εμβαδόν του περίπου 5 στρέμματα λιγότερο. Παρολα αυτά έκανε λάθος στην κοινότητα που ανήκει. Εγω θέλω να κάνω διόρθωση της διόρθωσης του τίτλου διότι θα πουληθεί. Σημείωση ο συνάδελφος του έκανε την διόρθωση το 2020 το χαρακτηρίζει άρτιο και οικοδομήσιμο. Η ερώτηση μου είναι η εξής χρονίκα το τεμάχιο μου σαν ημερομηνία του προυπάρχει ισχύει το 1985(της γονικής παροχής); Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.