Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Dimitris Kostopoulos

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Dimitris Kostopoulos's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Για όσους έχουν υπαγωγή με δάνειο, αφού υπογράφηκε η δανειακή σύμβαση, πόσες ημέρες χρειάστηκαν για την ενημέρωση του συστήματος από την τράπεζα; Από την προηγούμενη εβδομάδα που υπέγραψα τη σύμβαση με τη Eurobank το σύστημα συνεχίζει να θεωρεί ότι η αίτηση βρίσκεται σε κατάσταση "06.α Αίτηση σε υπαγωγή - αναμονή υπογραφής δανειακής σύμβασης"
  2. Σε επικοινωνία μου με τη Διευθύντρια καταστήματος της Eurobank στις 8.8.2018, ενημερώθηκα ότι δεν είχαν λάβει τα πρότυπα των συμβάσεων. Μου πρότεινε να επικονωνήσουμε από αυτή την εβδομάδα για νεότερα.
  3. Θα ήθελα να γνωρίζω τι άδεια θα χρειαστώ για την αναδιαρρύθμιση του υπάρχοντος μπάνιου μου. Συγκεκριμένα, επειδή το μπάνιο είναι μεγάλο και οι ανάγκες μας τέτοιες που θα θέλαμε ένα 2ο, σκέφτομαι να διαχωρίσω το υπάρχον με χρήση γυψοσανίδας και να δημιουργήσω ένα επιπλέον μικρό WC (δημιουργία νέου χώρου και προσθήκη λεκάνης και νιπτήρα με επέκταση των υπαρχόντων σηλωνώσεων παροχής νερού και αποχέτευσης). Έχω ανατρέξει σε προηγούμενες απαντήσεις αλλά δεν είμαι βέβαιος αν χρειάζεται κάποια άδεια. Ευχαριστώ προκαταβολικά!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.