Μετάβαση στο περιεχόμενο

Vag Pap

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Ηλ/γος Μηχ/κός & Μηχ/κός Υπ/στων

Vag Pap's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

2

Φήμη στην κοινότητα

  1. Μπορείς να κάνεις κανονικά τροποποιητική, νομίζω όσες θέλεις, από το gsis. Χωρίς πρόστιμο έως ότου λήξει η προθεσμία (26/7 αν δεν κάνω λάθος).
  2. Καλώς σας βρήκα. Θα προσπαθήσω να εμπλουτίσω το θέμα με την προσωπική μου πείρα.
  3. Δεν τους έχω πια. Είναι ακριβώς οι κωδικοί εκείνοι που διέκοψα τον Ιούλιο του 2017. Ωστόσο, στο Ε3 εμφανίζονται στη σχετική λίστα μιας και διακόπηκαν εντός του έτους.
  4. Καλησπέρα. Δεν γνωρίζω για τον 63.11.13.00 αλλά ο 63.11.10.00 (είναι ο κύριος ΚΑΔ μου, παρεμφερής κωδικός με αυτόν που αναφέρεις με περιγραφή ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ, ΠΑΡΟΧΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗΣ ΛΟΙΠΗΣ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ) σε εμένα δεν περνάει. Έχω και μερικούς δευτερεύοντες από 71.12 που είναι αμιγώς δραστηριότητες μηχανικών μα δεν θεωρώ ότι δημιουργούν αυτοί το πρόβλημα. Δοκίμασα να δω αν περνάει το Ε3 μετά τις αναφορές των συναδέλφων ότι κάτι έχει αλλάξει στο σύστημα αλλά στην περίπτωσή μου εξακολουθεί να μη με αφήνει. Επίσης, λόγω του ότι είχα κάνει διακοπή ορισμένων ΚΑΔ εντός του 2017 (τον Ιούλιο συγκεκριμένα, για να αποφύγω την υποχρέωση για POS), η εφορία αρνείται να μου κάνει αναδρομική αλλαγή με παλαιότερη ημερομηνία! Αυτά από εμένα. Εάν έχω κάποιο νεότερο θα το αναφέρω. Καλή συνέχεια.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.