Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

luffyzoro

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

luffyzoro's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. https://www.engc.org.uk/professional-registration/the-professional-titles/chartered-engineer/ εiμαι γραμμενος εκει σαν IEng,δηλαδη μου λετε οτι απλα κανεις μαστερ που να το αναγνωριζει ο δοαταπ και μετα κανω εγγραφη στο council engineering και μετα εχω δικαιωματα για οποιαδηποτε ηλεκτρολογικη μελετη και στην Ελλαδα?Η απαντηση γτ ρωταω ειναι γτ δεν εχω σκοπο να κατσω παντα εδω ,τι να κανω να τελειωσω και μεταπτυχιακο να σκασω 10 χιλιαρικα και στην Ελλαδα κομπαρσος?Δεν λεει!!!!
  2. (από μεταφορά) Παιδια γεια σας εχω τελιωσει τει μηχανολογος ,δουλευω αγγλια σε βιομηχανια σαν maintenance engineer και τα λεφτα ειναι πολυ καλα,σκεφτομαι να κανω μεταπτυχιακο στο leeds που μενω στο συγκεκριμενο https://courses.leeds.ac.uk/course-search?query=electrical&type=PGT,στο 1ο απο αυτα. Θελω να ρωτησω το εξης,ειδα οτι ειναι αναγνωρισμενο απο ΔΟΑΤΑΠ αλλα θελω να μαθω τι ακριβως επαγκελματικα δικαιωματα μου προσφερει στην ελλαδα σαν ηλεκτρολογοσ μηχανικος.Μπορει καποιος να με κατατοπισει?Ευχαριστω! Το κείμενο της δημοσίευσης πρέπει να είναι τονούμενο. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής για να έχεις μια απρόσκοπτη συμμετοχή στο φόρουμ. Pavlos33
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.