Μετάβαση στο περιεχόμενο

nuc

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Μεγάλη ανακλαστικότητα έχει οποιαδήποτε λευκή επιφάνεια. Ο λόγος που έγραψα υπό προϋποθέσεις είναι ότι υπάρχουν σχετικές πιστοποιήσεις (σε πολλές εταιρίες) για θερμομονωτικά χρώματα, αλλά αυτά θα πρέπει να έχουν κάποιο πάχος επάλειψης κτλ. Τέλος πάντων δεν θα βασιζόμουν σε μια μπογιά για θερμομόνωση, το κύριο ερώτημα είναι αν τα έχει χρησιμοποιήσει κάποιος (της nanophos)
  2. Καλησπέρα, υπάρχουν κατά καιρούς παρόμοια θέματα αλλά ίσως έχουν ξεπεραστεί λόγο παλαιότητας. Έχει χρησιμοποιήσει κανείς χρώματα της nanophos ? Ελληνική εταιρία -μικρή φαίνεται, αλλά συμπαθής λόγο καινοτομίας ,διαφημίζει τις διακρίσεις τις στο εξωτερικό. Μου τράβηξε τη προσοχή. Φθηνή δεν τη λες. Έχει ένα αρκετά συμπυκνωμένο αστάρι νερού νανοτεχνολογίας (αραίωση 1/4 αναγράφει) και ένα χρώμα , το surfapaint thermodry (υπό προϋποθέσεις έχει θερμομονωτικές ιδιότητες) . Τα έχει δοκιμάσει κάποιος; Έχω σαν γνώμονα υψηλή αντοχή. Είναι καλύτερα τα αστάρια νανοτεχνολογίας ή διαλύτου ; (από εμπειρία) Για εξωτερικό χώρο πάντα. Υπάρχει και το το αστάρι της vivechrom το vivedur διαλύτη αλλά και συλικονούχο (multiprimer). Διαφορετικές προσεγγίσεις . Κάποια άποψη;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.