Μετάβαση στο περιεχόμενο

Συμέλα

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Συμέλα's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Το ακίνητο έχει ρολόι της ΔΕΗ, το οποίο το παρέκαμψε σίγουρα όχι με μπαλαντέζα, ο φόβος μου έγκειται στο γεγονός μήπως έγραφε κιλοβατώρες τις οποίες θα πληρωσω εγώ όταν το ανακαλύψει η ΔΕΔΔΗΕ. Τη κλοπή τη ξέρω μόνο εγώ μέσω της βεβαίωσης που πήρα από τη ΔΕΔΔΗΕ που έγραφε οτι το συγκεκριμένο διάστημα που δούλευε το μαγαζί δεν υπήρχε σύνδεση.
  2. Εκμίσθωσα ένα κατάστημα και ο καινούργιος μισθωτής αντί να κάνει νέα σύνδεση ρεύματος στο όνομα του ως ώφειλε καθότι ο πρώην μισθωτής είχε κάνει διακοπή σύνδεσης, ρευματοδοτήθηκε άγνωστο πως. Εγώ λίγες μέρες μετά την υπογραφή του μισθωτηρίου συμβολαίου μεταξύ μας και βλέποντας φως στο μαγαζί, αφελώς έμεινα σίγουρη οτι είχε κάνει νομότυπη σύνδεση με κάποιο πάροχο..Μετά τη πάροδο 4 μηνών λύνουμε κοινή συναίνεση το μισθωτήριο συμβόλαιο και αποχωρεί από το ακίνητο μου. Ανακαλύπτω κατόπιν εορτής μέσω μιας αίτησης μου στο ΔΕΔΔΗΕ για μια βεβαίωση, τα εξής: Οτι ουδέποτε είχε συνδέσει το ρολόι με κάποιο πάροχο όλους αυτούς τους 4 μήνες παρά μόνο λιγες ημέρες πριν αποχωρήσει δείχνει η βεβαίωση του ΔΕΔΔΗΕ σύνδεση στο όνομα του στην εταιρεία elpetison!. Τωρα 5 μήνες μετά την αποχώρηση του το καταστημα είναι κενό μα ηλεκτροδοτούμενο. Και αναρωτιέμαι, εντάξει να ρεύματοκλέψει ο κύριος αλλά γιατί τελευταία μέρα πριν φύγει να κάνει τη νόμιμη σύνδεση, και τι κάνω εγώ από εδώ και πέρα για να είμαι εντάξει με το νόμο?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.