Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Giskaki

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    9
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

1 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Καλησπέρα στην ομάδα!έχω ένα τζάμι στο τραπέζι της κουζίνας το οποίο θέλω να κάνω πομπέ τις δυο γωνίες του!έχει πάχος 7 χιλιοστά!υπάρχει καποιός τρόπος;σας ευχαριστώ!
  2. Καλησπερα σας!θα ηθελα να κανω μια ερωτηση οσον αφορα το ενεργειακο τζακι που εχω εγκαταστησει! ειναι φυσιολογικη η εισροη εξωτερικου αερα απο την καμιναδα στο χωρο καυσης ειτε ειναι αναμμενο ειτε ειναι σβηστο;σας ευχαριστω! Βάλε τονισμό στο κείμενο σου και στον τίτλο. Πατάς τις 3 τελίτσες άνω δεξιά του κειμένου σου και επιλέγεις επεξεργασία. Didonis
  3. Δεν έχουν μπει στον κόπο να μου απαντήσουν!ψάχνω στο ίντερνετ μήπως βρω κάτι από κάποιο μάνουαλ με οδηγίες αλλα τπτ!μου φαίνετε λίγο περίεργο να είναι έτσι η λειτουργία τους!
  4. Καλησπερα σας!χρησιμοποιω τα συγκεκριμενα fancoil για ψυξη-θερμανση και εχω ενα προβλημα οσον αφορα τη λειτουργια!οπως βλεπετε κ στη φωτο εχω επιλεξει μια θερμοκρασια!οταν φτασει στη θερμοκρασια αυτη κοβει τελειως ο ανεμιστηρας του....αλλα οταν πεσει η θερμοκρασια στο χωρο δεν ξαναπαιρνει μονο του, πρεπει να του αλλαξω εγω τη θερμοκρασια για να ξαναπαρει!γνωριζει καποιος να μου πει αν χρειαζεται καποια ρυθμισει το κοντρολ η αν ειναι καπου αλλου το προβλημα?ευχαριστω Πρόσθεσε τονισμό στο κείμενο της δημοσίευσής σου. Επίλεξε "επεξεργασία" και διόρθωσέ το. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ. Pavlos33
  5. Απο χθες προσπαθω να ανεβασω κ αυτη τη φωτο! Στα 2 σπιραλ θα ενωθει το μοτερ και θα κλειστει!πρεπει να ανοιχτει τρυπα να επικοινονει με το χωρο του τζακιου? θα απευθυνθω στην εταιρια μηπως και καταφερω κατι γτ δυστηχως εδω στο νησι ο προμηθευτης δε γνωριζει!ζηταω συγνωμη που σας ζαλιζω!
  6. Καλησπερα σας!επισυναπτω 2 φωτογραφιες μια το μοτερ και μια το πως εχει χτιστει το τζακι απ'εξω!θελω να ρωτησω αν το μοτερ πρεπει να μπει στον ιδιο χωρο που ειναι το τζακι η μπορει να τοποθετηθει διπλα του και να κλειστει μεσα σε ενα κουτι!το τζακι ειναι edilkamin cristal 90!
  7. Καλησπέρα.θελω να τοποθετήσω την τηλεόραση μου πάνω απο το ενεργειακό τζάκι σε γυψοσανιδα.ειναι εύκολη η εγκατάσταση των καλωδίων?πρεπει να προσέξω κατι για να μην εχω κάποιο θέμα?ευχαριστω!
  8. Καλησπέρα σας.θα ήθελα να κάνω μια ερωτήσεις όσον αφορά το ενεργειακό τζάκι.θα μου τοποθετήσουν στο σπιτι το edilkamin crystal 90 και θα ήθελα να ρωτήσω αν προτιμότερο να τοποθετηθεί με βεντυλατερ η να το αφήσω με φυσική ροη.θα εχω κάποιες επιπτώσεις αν το αφήσω με φυσική ροη;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.