Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

JIOJIO

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by JIOJIO

  1. Να ρωτήσω κάτι.. Σύμφωνα με τις εκταμιεύσεις που έχουν ήδη γίνει στους συγκεκριμένους πελάτες σας, φαίνεται ότι πάμε με προτεραιότητα σύμφωνα με αριθμό πρωτοκόλλου ή αλφαβητικά ή δεν έχουν συνοχή οι εκταμιεύσεις έτσι όπως έχουν γίνει? Ευχαριστώ
  2. Έχω καταχωρήσει τους προμηθευτές από 24/8/2018. Στο πρόγραμμα λέει ότι καταβάλλονται άμεσα οι προκαταβολές. Ακόμα τίποτα, και δυστυχώς δεν μπορώ να ξεκινήσω υλοποίηση γιατί (απόλυτα φυσιολογικό) κανένας προμηθευτής δεν πρόκειται να ξεκινήσει χωρίς να πάρει κάποιο ποσό ως προκαταβολή. Έχει ενημερωθεί κάποιος για το πότε περίπου θα μπουν οι προκαταβολές?
  3. Έχω καταχωρήσει τους προμηθευτές από 21/8 (Δάνειο Πειραιώς). Σήμερα ακόμα δεν έχει εκταμιευθεί καμία προκαταβολή σε κανέναν προμηθευτή και έτσι δεν μπορώ να ξεκινήσω υλοποίηση. Το μήνυμα στο σύστημα είναι το εξής ''Η αίτησή σας βρίσκεται σε αναμονή εκταμίευσης των προκαταβολών που έχετε δηλώσει. Στην τρέχουσα κατάσταση της αίτησης δεν προβλέπονται ενέργειες''
  4. Τράπεζα Πειραιώς. Σε 8 με 10 μέρες περίπου από την καταχώρηση των δικαιολογητικών μου (εκκαθαριστικό κτλ)στο σύστημα μου ήρθε μήνυμα προ έγκρισης δανείου. Όταν έγινε η υπαγωγή μου έκανα αποδοχή. Πέρασα από την Τράπεζα την επόμενη ημέρα που είχα επιλέξει αποδοχή αλλά μου είπαν ότι ακόμα δεν εχουν το Οκ απο το Υπουργείο (θελουν 3-4 μερες απο την στιγμή που θα κανεις αποδοχή για να πάρουν το Οκ απο το υπουργείο- πιθανον να στελνουν καποια λιστα στις Τραπεζες με τις αιτησεις που έκαναν αποδοχή). Ξαναπέρασα μετα απο 3 μέρες και ημουν έτοιμος- υπεγραψα την συμβαση. Μου ζήτησαν βεβαια και νεο εκκαθαριστικο και αποδειξη μισθοδοσιας αλλα μου είπαν οτι δεν εχει να κάνει με το δανειο απλα για επικαιροποιηση των στοιχειων μου στην Τραπεζα. Την ίδια ημέρα της υπογραφής είδα στο σύστημα το 70% του δανειου που είχα αιτηθει.
  5. Καλησπέρα. Έχει γίνει η υπαγωγή μου στο πρόγραμμα και έχω υπογράψει και τη δανειακή σύμβαση. Το συνολικό ύψος δανείου που εχω αιτηθει είναι 5000 και στην αίτησή μου στο σύστημα φαίνεται ποσό 3.500 (δηλ.το 70%) και είμαι στη φάση καταχώρηση προμηθευτών και προκαταβολές αντιστοιχα. Εχω καταχωρήσει και αυτα τα πεδια. Θεωρητικά εάν επιλέξω επόμενο βημα θα μπουν αμεσα τα χρηματα στους λογαριασμους των προμηθευτών και θα ξεκινήσω υλοποιηση? Είναι κάποιος στην ίδια φάση στο πρόγραμμα?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.