Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Αλοιμονος

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Καλημέρα στην ομάδα και χρόνια πολλά. Θέλω να ανοίξω ένα μίνι μαρκετ και ταυτόχρονα να πουλάω και καφέ takeaway καθώς στην περιοχή μου (Παραθαλάσσια στην Κέρκυρα)δεν έχει καμία καφετέρια σε ακτίνα 3 km. Έχω το κτίριο όπου θα στεγάσω την επιχείρηση και θα ήθελα το μπαρ, ας πούμε που θα φτιάχνω καφέ κλπ. , να το φτιάξω στο υπόστεγο εκτός του κτηρίου. Ξέρει κάποιος κατά πόσο είναι εφικτό αυτό και τη χαρτιά χρειάζεται για να ανοίξω μίνι μάρκετ - καφέ? Ευχαριστώ εκ τον προτέρων
  2. Καλησπέρα σας Έχω ένα ακίνητο σε εκτός οικισμού περιοχή, από κληρονομιά, που είναι ισόγειο και όροφος από 138 τ.μ. έκαστος. Το ισόγειο έχει άδεια του 76 και ο όροφος το 85 . Το όλο οικόπεδο είναι περίπου στα 10 στρέμματα και θα κοπή στα δύο για να πάρει ένα κομμάτι και ο κουνιάδος μου (σύμφωνα με την διαθήκη) Ξέρει κάποιος τη ισχύε τότε ( όρια δόμησης οικοπέδου, απόστασης κτιρίου από τα όρια οικοπέδου κλπ.) γιατί η συμβολαγραφος μου λέει ότι είναι παράνομο και θέλει τακτιποίηση . Ρωτάω για να ξέρουμε πως θα κόψουμε το αρχικό οικόπεδο για να πάρει και ο κουνιάδος μου το μερίδιο του.
  3. Σε τέσσερα στρέμματα πόσο είναι το επιτρεπόμενων όριο δόμησης ?
  4. Tetris οικονομικά δηλαδή καλύτερα να το χτίσω από την αρχή γιατί με τακτοποίησης που πρέπει να κάνω θα πληρώσω τα μαλλιά της κεφαλής μου .
  5. (Mεταφέρθηκε την ενότητα για ιδιώτες. Didonis) Καλημέρα σας Η γυναίκα μου κληρονόμησε ένα ακινητο 276τ.μ.σε οικόπεδο 4 στρέμματα σε εκτός οικισμού οικόπεδο. Το ακίνητο είναι ισόγειο με όροφο (138τ.μ. ο κάθε όροφος) με πρώτη άδεια το 76 για το ισόγειο και το 82 για τον όροφο. Στο τοπογραφικό που έγινε το 76 περιγράφεται ένα οικόπεδο πολύ μεγαλύτερο από τέσσερα στρέμματα καθώς συμπιερεληφθη και διπλανό οικόπεδο μαζί, το οποίο ανήκε και αυτό στον πεθερο μου. Το επιπλέον οικόπεδο το κληρονόμησε ο κουνιάδος μου. Τώρα που θέλω να κάνω καινούργιο τοπογραφικό πρέπει να κάνω αναθεώρηση της άδειας λόγο αλλαγής έκτασης του οικοπέδου? Να επισημάνω ότι στους τίτλους κυριότητας του πεθερου μου τα δύο οικόπεδα περιγράφονται ως διαφορετικά οικόπεδα και γιαυτό όταν κάναμε αποδοχή δεν κάναμε κατάτμηση. Ξέρει κάποιος να μου πει τη γίνεται στην περίπτωση μου? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  6. Έχω πάει σε μηχανικό και δεν μου λέει δεν ξέρει. Γιαυτό ρώτησα εδώ μήπως και πάρω κάποια απάντηση. Νομίζω, χωρίς να το παίζω έξυπνος, ότι είναι μαι απλή ερώτηση. Δεν πιστεύω να είναι τόσο περίπλοκο το θέμα μου.
  7. Καλησπέρα σας Πρόσφατα κληρονόμησε η γυναίκα μου το παλιό μαγαζί του πεθερου μου ( ταβέρνα ) που ήταν κλειστό εδώ και χρόνια, σε περιοχη εκτος οικισμου. Θέλω να το κάνουμε από μαγαζί σε οικία πόσο εφικτό είναι αυτό?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.