Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Taxkos

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Taxkos's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλημέρα. Τι γίνεται με τις προκαταβολές. Έχει πάρει κανείς;
  2. Τελικά είναι να μη μπλέξεις.....Κάνω ανακαίνιση τα τελευταία χρόνια την οποία έχει αναλάβει εταιρεία η οποία με κατευθύνει σε συγκεκριμένους μαστόρους. Τελικά μετά από γκάζια μου το ποσό έπεσε στα 1400€. 4 μπαλκονόπορτες έχω και επιδοτούμαι με 5700 οπότε κομπλέ. Δεν έχω κάποια ειδική βαφή. Ral προσφοράς στην τιμή του άσπρου.
  3. Μου δώσανε τιμή για 2φυλλη μπαλκονόπορτα ανοιγόμενη με συρόμενο μπατζούρι και σίτα Europa 5500, ανακρίσεις 3πλό κλείδωμα €1700. Μου φαίνονται υπερβολικά τα χρήματα. Τι γνώμη έχετε;
  4. Στο κενό θα μπει μπατζούρι και σήτα. Τα τζάμια θα είναι ανοιγόμενα.
  5. Δεν είμαι ειδικός αλλά πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν το αντίθετο, ότι το ανοιγόμενο σφραγίζει καλύτερα σε σχέση με τα το συρόμενο που σφραγίζει με βουρτσάκια κτλ. Τέσπα.... λαμπάδες εννοείς το πλαϊνό προφίλ των 10 περίπου πόντων του ενός τοίχου γιατί στον άλλο θα πέσει το παράθυρο.
  6. Πρόκειται να αλλάξω τα αλουμίνια και να βάλω θερμό πρόσοψη στα πλαίσια του προγράμματος εξοικονομώ.Τα παλιά ήταν συρόμενα χωνευτά. Θα ήθελα τα παράθυρα και τα μπατζούρια να είναι ανοιγόμενα αλλά λόγω μικρών μπαλκονιών τα μπατζούρια αναγκάζομαι να τα κάνω συρόμενα χωνευτά. Ποιό το νόημα όμως της εξωτερικής θερμομόνωσης όταν θα διατηρηθεί η τρύπα στον τοίχο; Έχει κάνει κανείς τέτοια πατέντα και θα είμαι οκ με το ανοιγόμενο μόνο παράθυρο. Επίσης ένα μόνο παράθυρο λόγω χώρου θα πρέπει να γίνει συρόμενο. Τα επάλληλα συρόμενα είναι θερμομονωτικά καλύτερα από τα χωνευτά συρόμενα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.