Μετάβαση στο περιεχόμενο

p_farlekas

Members
  • Περιεχόμενα

    8
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

616 profile views

p_farlekas's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. @dimitris GM Όχι υποχρεωτικα προυφισταμενη του 1923. Μετά από ψαξιμο στο φορουμ βρηκα αυτό. 8145.2008 ΔΟΚΚ.pdf
  2. Θα ηθελα να σας ρωτησω στην συγκεκριμένη περίπτωση που συνεννωνουμε ενα κατα παρεκκλιση άρτιο προυφισταμενο του 2003 με δυο μη άρτια και οικοδομήσιμα και συντρεχουν και οι κατα κανονα αρτιότητες σε αγροτική οδό μπορω να τοποθετησω το κτισμα (αγροτική αποθήκη) που θελω να οικοδομησω σε οποιο σημειο θέλω εκτός Δ??? Ευχαριστώ.
  3. καλημέρα σε όλους θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση σχετικά με ιατρείο Θα γίνει διαρρύθμιση σε ενιαίο χώρο για νέο ιατρείο. Όσον αφορά τον χώρο αναμονής δεν υπάρχει θέμα Όσον αφορά το γραφείο όμως έχω το ελάχιστο ένα χώρο 2,80*2,96 και μαζί με το εξεταστήριο έχω 15,00μ² έχω και έναν χώρο επιπλέον (σε συνέχεια του κανονικού) στο γραφείο με διαστάσεις 1,10*2,35 και χωρίς αυτό είμαι πάνω από το όριο των 10,00 μ² μπορώ να έχω αυτόν τον χώρο ή δεν πρέπει να υπάρχει επειδή έχει μικρότερες διαστάσεις??? Ευχαριστώ!!!
  4. Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις σας. Θα πράξω τα δέοντα.
  5. Θα ήθελα να σας ρωτήσω ότι σε περίπτωση που υπάρχουν τα παρακάτω δικαιολογητικά 1) δημοσίευση διαθήκης 2) πιστοποιητικό πλησιέστερων συγγενών (μοναδικό τέκνο που του τα αφήνει στην διαθήκη όλα ο πατέρας του) 3) πρόσφατο πιστοποιητικό από το ειρηνοδικείο ότι δεν έχει δημοσιευθεί κάποια άλλη διαθήκη μέχρι πρότινος και ενώ έχει παρέλθει το διάστημα των 6 μηνών περί αποποίησης 4) Δηλώνεται στο Ε9 από τον θάνατο του πατέρα, σε ακίνητο εντός οικισμού προυφιστάμενου του 1923 <2000 κατοίκων αν μπορεί να εκδοθεί Άδεια Δόμησης με τα παραπάνω να αποτελούν το έννομο συμφέρον του αιτούντα καθώς δεν έχει γίνει ακόμη αποδοχή κληρονομιάς Αν υπάρχει κάποια εγκύκλιος θα ήθελα να με ενημερώσετε, Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στους τίτλους των θεμάτων, όσο και στο κείμενο των δημοσιεύσεων. Χρησιμοποιείστε σας παρακαλώ την εντολή "Επεξεργασία" και διορθώστε. Συμπληρώστε την ειδικότητά σας στο προφίλ σας. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής Didonis
  6. Επαναφέρω παιδιά το θέμα μήπως μπορεί κάποιος και με βοηθήσει... Αν κάποιος είναι γνώστης και μπορεί ας μπει στον κόπο να με ενημερώσει.. Ευχαριστώ πολύ..
  7. όχι στην Υ.ΔΟΜ. δεν είχε υποβληθεί φάκελος μόνο εγκρίσεις των υπόλοιπων υπηρεσιών είχαμε πάρει και περιμέναμε την έγκριση του ΕΣΠΑ.. άλλα κάποια στιγμή κάπου είχα διαβάσει ότι αν έχεις πάρει έγκριση πηγαίνεις με τις παλιές διατάξεις... Όποιος μπορεί να βοηθήσει...
  8. Γεια σας και από μένα πρώτη φορά αναρτώ θέμα καθώς προέκυψε πρόβλημα στην έκδοση Έγκρισης Δόμησης, και μέχρι τώρα με τα υπόλοιπα θέματα που αναρτούσαν συνάδελφοι καλυπτόμουν πλήρως. Ο πελάτης μου έκανε αίτηση για επιχορήγηση από το Ε.Σ.Π.Α. και πήραμε εγκρίσεις από την Πολεοδομία (χρήσεις Γής και όρους Δόμησης) Δ/νση Ανάπτυξης αφορά τυποποιητήριο λαδιού, Δασαρχείο και συγκοινωνιών. Τελικά ο φάκελος εγκρίθηκε από το Ε.Σ.Π.Α. και πάμε να εκδώσουμε την Έγκριση & Άδεια Δόμησης. Εν το μεταξύ όμως ο Δήμος εκδίδει ΣΧΟΟΑΠ και αλλάζει την αρτιότητα σε 6 στρέμματα για κατάτμηση και στα 4 για υφιστάμενα γήπεδα εκτός οικισμού. Εγώ βρίσκομαι εντός ζώνης των 500 μ από το συνεκτικό τμήμα του οικισμού. και σας ρωτώ πρώτο ερώτημα υπερισχύουν οι εγκρίσεις που έχουμε πάρει από τις υπηρεσίες οι οποίες προηγούνται του ΦΕΚ κατά 6 μήνες η υπερισχύει το ΦΕΚ του ΣΧΟΟΑΠ Και δεύτερο ερώτημα με επηρεάζει εμένα η αλλαγή αρτιότητας καθώς είμαι εντός ζώνης 500 μ από τον οικισμό η όχι. ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγνώμη αν έχει αναρτηθεί παρόμοιο θέμα αλλά δεν βρήκα κάτι.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.