Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

gigich

Members
  • Περιεχόμενα

    9
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

gigich's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. Εχεις απόλυτο δίκιο. ισως τελικά να είναι έτσι όπως τα λες και να είμαι εγώ η αιτία που ήρθαν τα πράγματα μέχρι εδώ. Ο ελεγκτής δόμησης έρχεται μια φορά στο τέλος. Γιαυτό και δεν έχω κάνει κάτι ακόμα. και εννοείτε ότι ήμουν αντίθετη για την όποια αλλαγή. Οπως καταλαβαίνεις λοιπόν από την αρχή ξεκίνησε η διαφωνία, σε έντονους τόνους. Οκ σε ευχαριστώ πολύ για την συμβουλή σου...Θα προχωρήσω σε ότι ενέργειες χρειάζεται..
  2. μέχρι εδώ είναι όλα καλα.. ο ελεγκτής λοιπόν θα δει την αλλαγή της επέκτασης από μπετό σε μεταλλικό...και θα ζητήσει εμένα τα ρέστα ή του νέου επιβλέποντα??? (εννοείτε ότι εγώ έχω περιγράψει τις όποιες αλλαγές στην τεχνική περιγραφή)
  3. καλημέρα συνάδελφοι, έχω την εξής απορία. Επειδή είναι η πρώτη φορά που θα κάνω ΠΕΑ σε μεγάλο κτίριο γραφείων γύρω στα 400 τ.μ. το οποίο είναι σε 2 ορόφους ισόγειο και πρώτο. θα μπορούσα να το χωρίσω σε 2 θερμικές ζώνες ισόγειο και α' και να βγάλω 2 διαφορετικά πιστοποιητικά λόγω του ότι είμαι Α τάξης και τα χρειάζομαι για να ανέβω στην Β ταξη?? Θεωρώ θερμικά ότι δεν αλλάζω κάτι και ότι το θέμα είναι καθαρά τυπικό Τι λέτε εσείς?
  4. χαχα με έκανες και γέλασα μέσα στην αγωνία μου...έχω κάνει άπειρες συζητήσεις και έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να τα λέω αλλά μονίμως βάζει μπροστά την οικονομική του δυσχέρεια..Πραγματικά είμαι σε πολύ δύσκολη θέση... και πλέον δεν ξέρω και τι θα βρω και από δω και πέρα...με καθιστά υπεύθυνη ακόμα και για τα χρήματα που έδωσε για τα στατικά!!!Με ρώτησες λέει εμένα για να τα κάνεις???Ακούτε χωριανοί!!! Στο δια ταύτα ...αν εγώ κάνω παραίτηση...τι μπορεί να προκύψει...για το κομμάτι της επέκτασης που έγινε με μεταλλικό και όχι με gunite που έκανα στην μελέτη?? Θα χω πρόβλημα???
  5. ο ιδιοκτήτης εννοείς να πάει??... τον έχω ενημερώσει ότι πλέον θα χαρακτηριστεί αυθαίρετο και γενικά πολλά έχω πει...αλλά το χρήμα βλέπεις είναι πιο δυνατό από μένα... εσύ έχεις κάτι υπόψιν σου?? θα ήθελες να το μοιραστείς μαζί μου??? ευχαριστώ
  6. Σας ευχαριστώ για την άμεση απάντησή σας @ppanag@tetris. Έχετε δίκιο. Οφείλω όμως να σας πω, γιατί μόνο έτσι θα βοηθηθώ, σχετικά με την στατική μελέτη, εν τέλει την άλλαξα στην επέκταση από μπετό σε μεταλλικό(προσθήκη δωματίου 13τ.μ χωρίς καμία αλλαγή στο ΔΔ, μόνο στον τρόπο ), για το οποίο είχα σκοπό να κάνω ενημέρωση μιας και δεν επιφέρει αλλαγές στο ΔΔ. Τώρα λοιπόν βρίσκομαι εκτεθειμένη και για αυτό, γιατί φαντάζομαι ότι αν παραιτηθώ, ο επόμενος θα δεί ότι δεν έχει γίνει καμία ενημέρωση ,και δεν ξέρω τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση, φωνάζει την ΥΔΟΜ για αυτοψία? Θα μου ζητήσουν εμένα να κάνω κάτι?...Δεν γνωρίζω...πως πρέπει να κινηθώ...για να μην έχω πρόβλημα εγώ στο τέλος..Προς το παρόν έχω ΄κάνει παύση εργασιών προφορικά στον εργολάβο ο οποίος δεν έχει πάει στο εργοτάξιο 2 ήμερες περιμένοντας νεότερα. Ο ιδιοκτήτης λοιπόν ωρύεται ότι καθυστερώ το έργο μη μπορώντας να καταλάβει την έκθέση μου και την μη συμμόρφωσή του με τους κανονισμούς.
  7. Καλημέρα συνάδελφοι. Θα ήθελα τα φώτα σας σχετικά με ένα θέμα που προέκυψε κατά την επίβλεψη ενός έργου. θα προσπαθήσω να γίνω όσο πιο σαφής γίνεται. Ιστορικά να σας πω ότι εξέδωσα άδεια σε αρχαιολογικό χώρο επισκευής κτιρίου με στατική ενίσχυση. Ο ιδιοκτήτης λοιπόν πριν ακόμα εκδοθεί η άδεια είχε επισκεφθεί εργολάβο ο οποίος του είπε κόστος χωρίς να έχει συμβουλευθεί τις μελέτες αφού ακόμα δεν είχαν τελειώσει!!!. Όταν λοιπόν εκδόθηκε η άδεια ο εργολάβος βλέποντας και στην στατική ενίσχυση αναθεώρησε την τιμή του με αποτέλεσμα να μου επιρρίψει ευθύνες ο ιδιοκτήτης σχετικά με το κόστος της κατασκευής. Με τα πολλά προχωρήσαμε έγινε η ενίσχυση εν μέρη (με gunite) όλα καλά και στην τελική φάση λίγο πριν την αποπεράτωση της ενίσχυσης μου ζητάει να κάνω μια πιο φθηνή ενίσχυση στο υπόλοιπο τμήμα γτ τελειώνουν λέει τα λεφτά του και δεν θα μπορεί να το τελειώσει...Σε συζήτησή μας του απαντώ ότι αυτό δεν γίνεται και να φτάσει μέχρι εκεί που μπορεί...και όταν ξαναμαζέψει χρήματα συνεχίζουμε..Δεν σταματήσαμε ...συνεχίσαμε...θεώρησα ότι με άκουσε...έρχεται λοιπόν η ώρα τον θερμομονώσεων στις τοιχοποιίες βαση του ΜΕΑ που έκανα και με παίρνει ένα ωραίο πρωινό και μου ΄λέει εγώ λεφτά για μονώσεις δεν έχω και δεν θέλω να βάλουμε...Εχω τρελαθεί...δεν ξέρω πως να διαχειριστώ την όλη κατάσταση...του είπα για παραίτηση και έπιασε τον θεό από τα πόδια..."που με πουλας λέει" για την θερμομόνωση και τέτοια...μια απίστευτα άσχημα συμπεριφορά με αποτέλεσμα να μην ξέρω τι να κάνω... Τον έχω ενημερώσει ότι αν δεν κάνει αυτό που λένε οι μελέτες αλλοιώνεται και ο ΚΕΝΑΚ και θα χρειαστεί αναθεώρηση....θέλει να κάνει και μια αλλαγή μέσα στο σπίτι ..να βάλει το λουτρό αλλού....και όλο αλλαγές στα μέσα της επίβλεψης...Νιώθω μεγάλη ανασφάλεια και δεν ξέρω πως να πράξω.. Υπάρχει κάποιος να μου δώσει κάποια συμβουλή σχετικά με αυτήν την διαφωνία??? Σας ευχαριστώ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.