Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

El_mago1925

Members
  • Περιεχόμενα

    8
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

El_mago1925's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Από βιασύνη μπήκε το ιδιώτης..Οπότε φαντάζομαι έχω να το ανεβάσω κανονικά στο ΤΕΕ.Πως θα το κάνω αυτο?
  2. Καλημέρα.Τελικά μάλλον έκανα εγώ κάτι λάθος με τα πιστοποιητικά.Τα διέγραψα,τα ξαναπέρασα και όλα οκ,η διαδικασία ολοκληρώθηκε.Βλέπω και τα πιστοποιητικά μέσω του software.Υπάρχει κάποιο άλλο βήμα που πρέπει να ολοκληρώσω πριν αρχίσω να υπογράσω ψηφιακά? Ευχαριστώ πολύ τους συναδέλφους εδώ για την άμεση και κατατοπιστηκότατη βοήθεια τους
  3. Θα δοκιμάσω και με αυτή.Μακάρι να λυθεί το πρόβλημα.Σε ταλαιπωρία να μας έχουν ... Εdit : Σε κάθε εγκατάσταση των drivers πρέπει να ξαναπεράσω τα πιστοποιητικα?
  4. Καλησπέρα και ευχαριστώ για την απάντηση.Από το manual της εταιρίας προτείνεται ούτως ή άλλως το safenet και όχι το gemalto για το συγκεκριμένο token.Θα δοκιμάσω και τις άλλες λύσεις και θα επανέλθω!
  5. Καλησπέρα και ευχαριστώ για την απάντηση.Με την εταιρία όσες φορές επιχείρησα να μιλήσω το support είναι απασχολημένο.Έχω δοκιμάσει με την προτεινόμενη 10.4 αλλά και με 10.3 Θα δοκιμάσω και με 10.5 και θα επανέλθω
  6. Καλησπέρα στο φόρουμ.Αγόρασα το Gemalto ID PRIME 840 απο Novatron και παιδεύομαι εδώ και μέρες αλλά άκρη δε βγάζω.Έχω ολοκληρώσει και τη διαδικασία μέσω ΚΕΠ και στον ΕΡΜΗ καθώς προχωράω τη διαδικασία μου βγάζει το γνωστό σφάλμα D.Έχετε να προτείνετε καμιά λύση?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.