Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Korvax

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

519 profile views
  1. Βρίσκομαι στο στάδιο της τελικής εκταμίευσης και έλαβα το ακόλουθο μήνυμα Αρνητικά αποτελέσματα ελέγχου Τελικής Εκταμίευσης για την αίτηση με κωδικό 00-146190 Γενικό Σχόλιο Αξιολόγησης Κατόπιν διενέργειας ελέγχου και σύμφωνα με τα οριζόμενα στον Οδηγό του Προγράμματος, παρακαλούμε να αναρτήσετε τα ζητούμενα δικαιολογητικά στην αίτησή σας. Δικαιολογητικά Ωφελούμενου λογαριασμος δεη , ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΑ : Παρακαλούμε αναρτήστε πρόσφατο έντυπο λογαριασμού Ηλεκτρικού Ρεύματος, ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΑΡΙΘΜΟ ΠΑΡΟΧΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ. Στο ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΚΟ ΙΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ Δ.Ε.Η. υπηρχε λάθος στην δήλωση τουΕ9 στον αριθμό ηλεκτρικής παροχής το οποίο το διόρθωσα με πρόσφατη συμπληρωματική δήλωση τι μπορεί να γίνει για να προχωρήσει η αίτηση ?
  2. καλησπερα ειμαι ενταγμενος στο προγραμμα και τις επομενες ημερες θα προχωρησω σε θερμομονωση ταρατσας ο μαστορας που θα το φτιαξει μου ειπε οτι θα βαλει φενιζολ και χαλικη το θεμα ειναι οτι εγω την ταρατσα την χρησιμοποιω σκεφτηκα την λυση με το πλακακι που ειναι σαν καουτσουκ τι παχος πρεπει να εχει ωστε να ειμαι οκ με το προγραμμα ? ευχαριστω
  3. καλησπερα σας ειμαι οφελουμενος του προγραμματος θα ηθελα να κανω μια ερωτηση για θερμομονωση ταρατσας απαιτειται αδεια ?
  4. Η εθνική σε εμένα έκανε ακριβώς μια εβδομάδα ! Επικοινώνησε με την τράπεζα και ζητά τους μια ουσιαστική απάντηση και ίσως ένα χαρτί με την ημερομηνία που υπέγραψες το δάνειο !
  5. Καλησπέρα ,είμαι απο τους οφειλουμενους του προγράμματος και διαπιστώθηκε λάθος από τον μηχανικό που έχει αναλάβει ο οποίος δεν έχει καταχωρήσει στη αίτηση μια μπαλκονόπορτα και σωστά τετραγωνικά στις τέντες με αποτέλεσμα να έχω μια απόκλιση 1200 ευρώ ,τι μπορεί να γίνει ? Σημείωση ακόμα δεν έχω υπογράψει την δανειακη σύμβαση !
  6. Καλησπέρα είμαι από τους οφειλουμενους του προγράμματος μου έχει εγκριθεί το ποσό των 10.000 ευρώ συνολικά για αλουμίνια τέντες και θερμομόνωση ταράτσας μαζεύοντας τις τελικές προσφορές διαπιστώνεται απόκλιση 1400 ευρώ επιπλέον του αρχικού πόσου τι μπορεί να γίνει ; Σημείωση έχει εγκριθεί δάνειο και εκκρεμεί η υπογραφή του !
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.