Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

PANOSCHAL

Members
  • Περιεχόμενα

    24
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

PANOSCHAL's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλημέρα σας, Υπάρχει μέσος χρόνος απάντησης με την ολοκλήρωση των εργασιών για την διενέργεια τελικού ελέγχου για εκταμίευση χρημάτων (δανειοδότηση).
  2. Καλημέρα, Ο υδραυλικός που έκανε εργασίες για τοποθέτηση θέρμανσης (ατομικός λέβητας πετρελαίου), ηλιακός και θερμοστατικες κεφαλές στα καλοριφέρ θα κόψει ένα ΔΠΥ;; Επίσης για όλα αυτά θα κάνει μια υπεύθυνη δήλωση ανάδοχου έργου; Αναμενω σύντομα απαντηση σας.
  3. Καλημέρα σας, Μπορεί ο μηχανικός που έχει εκδώσει το Α' ΠΕΑ να εκδώσει και το Β ΠΕΑ; Υπάρχει ασυμβίβαστο; Δε έχει συμμετάσχει σε εργασίες αναβάθμισης και ούτε έχει εκδώσει την άδεια μικρής κλίμακας. Αναμένω σύντομα απάντηση σας.
  4. Καλησπέρα, Στην αρχική καταχώρηση είχα δηλώσει Μέγιστο επιλέξιμο κόστος τυχόν μελετών 0 όπως βλέπετε και στην παρακάτω φώτο. Πως μπορώ τώρα να δηλώσω άδεια μικρής κλίμακας και να επιδοτηθεί; ποιο είναι το ανώτατο ποσό;
  5. Οπότε μπορεί να δώσει προσφορά ο υδραυλικός όσο θέλει αρκεί το σύνολο εργασιών και προμηθειών να μην ξεπερνά το ανώτατο πόσο. Ζητήθηκαν για τοποθέτηση ατομικού λέβητα πετρελαίου και σωληνώσεων 1.700 ευρώ και για τοποθέτηση ηλιακού 250 ευρώ για ένα διαμέρισμα πολυκατοικίας. Εννοείται ότι θα πάρει προσφορά και από άλλους υδραυλικούς αλλά θα ήθελα και την άποψη σας. Με συγχωρείς @maneni ίσως η ερώτηση ήταν άστοχη έτσι όπως την έθεσα.
  6. Ξέρει κανείς πότε θα πιστωθούν οι προκαταβολές από τις τράπεζες (περίπτωση δανείου) στους προμηθευτές;;;;;
  7. Πόσο σας κοστίζει ο υδραυλικός (παροχή υπηρεσιών) για την εγκατάσταση θέρμανσης και πόσο για την εγκατάσταση ηλιακού;;;;
  8. Ελπίζω να μην έχω θέμα...Το κόστος παροχής υπηρεσιών του υδραυλικού μου βγαίνει 1750 ευρώ για την θέρμανση. Πως σας φαίνεται;;;
  9. Μα αυτά τα χρήματα είναι της προκαταβολής του δάνειου που λαμβάνει ο αιτούμενος, δεν έχουνε άμεση σχέση με τα χρήματα της επιδότησης. Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.