Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Ακ87

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Ακ87

  1. Δες το λινκ: https://gis.ktimanet.gr/gis/forestsuspension Η Εύβοια έχει αρχίσει να εμφανίζεται αλλά ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η διασικασία.
  2. Καλησπέρα, Μου προτάθηκε σε σαλόνι και κουζίνα διαμερίσματος να γίνει διάστρωση πολυουρεθανικού δαπέδου sika comfortfloor ps-66. Έχει κάποιος εμπειρία από τέτοια δάπεδα? Είναι αξιόπιστα? Αντέχουν στο χρόνο? Ευχαριστώ πολύ. FW__Sika_Comfortfloor_PS-66.zip
  3. Καλησπέρα συνάδελφοι, Έχω μια οριζόντια ιδιοκτησία, ισόγειο εμπορικού καταστήματος, στην οποία έχω αυθαίρετη επέκταση 15 τ.μ. και υπέρβαση ύψους αδείας χωρίς υπέρβαση επιτρπόμενου της περιοχής. Όσον αφορά την επέκταση, η αντιμετώπιση μου φαίνεται καθαρή περίπτωση. Ωστόσο, όσον αφορά στην υπέρβαση ύψους του νομίμως υφιστάμενου χώρου, δεν ξέρω αν πρέπει να το πάω με αναλυτικό προυπολογισμό ή όχι - Ρωτώντας μηχανικούς, μου είπαν πως με αναλυτικό πας μόνο αν δεν συντρέχει άλλη παράβαση, ισχύει? Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.