Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

ioanna_fr

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

ioanna_fr's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Σε ευχαριστώ! Δικαστικά νομίζω παρατραβάει το θέμα, και από οικονομικής άποψης και πιο πολύ από ψυχολογικής για τον ιδιοκτήτη. Συναίνεση δεν θα πάρουμε με τίποτα. Εξάλου ο πάνω διαμαρτυρόταν ότι τον ενοχλούσε ο καπνός. Το ζήτημα είναι ότι και για μία σειρά άλλων επεμβάσεων που θέλουμε να κάνουμε (θερμοπρόσοψη, διάνοιξη εξωτερικής πόρτας), ούτε για αυτά θα συμφωνήσουν ποτέ, λόγω "προηγουμένων". Τελικά διαπιστώνω ότι σε μια σειρά θέματα γίνεσαι έρμαιο των προσωπικών διαφορών που μπορεί να έχει ο καθένας.
  2. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου! Δυστυχώς υπήρξε ένα μπέρδεμα. Ο ιδιοκτήτης από ότι φαίνεται το γνώριζε, ο μεσίτης όχι, και ο μηχανικός που έκανε την δήλωση ουτε. Ο νέος αγοραστής όμως, είχε δει το τζάκι, και τώρα ζητάει και με το δίκιο του πως μπορεί να το επαναφέρει. Για συναίνεση χρειάζεται απλή πλειοψηφία, ή 100%? Επίσης πάει με ποσοστό επι ορόφων? Πχ αν είναι 2 ιδιοκτήτες στο ισόγειο, 1 στον όροφο και ένας στο υπόγειο, έχει ίδια βαρύτητα η ψήφος όλων?
  3. Η δήλωση έγινε από άλλον μηχανικό, και οι φωτογραφίες της είναι εξωτερικές, δείχνουν την τώρα κατάσταση, δηλαδή χωρίς την καπνοδόχο. Επομένως πως μπορώ να αποδείξω ότι υπήρχε καπνοδόχος και ότι αφαιρέθηκε παρανόμως; Στοιχεία δεν υπάρχουν..
  4. Καλησπέρα σας. Έχω και εγώ μία σχετική ερώτηση. Σε διπλοκατοικία (+ ημιυπόγειο) του 1966, το ισόγειο έχει τζάκι το οποίο παλαιότερα λειτουργούσε με εξωτερική καμινάδα, διαπίστωσα ωστόσο ότι τώρα δεν υπάρχει καμινάδα. Από ότι κατάλαβα την ξήλωσαν οι πάνω και κάτω(οι οποίοι δεν μιλούνται με τον ιδιοκτήτη του ισογείου). Το ισόγειο είναι πολλά χρόνια άδειο και ο ιδιοκτήτης εκτός χώρας, οπότε και δεν πήρε χαμπάρι για το τι έχει γίνει. Η άδεια στην πολεοδομια δεν έχει βρεθεί και έχει γίνει τακτοποίηση του ισογείου ως προ 75, στο οποίο σχέδιο έχει αποτυπωθεί στην κάτοψη το τζάκι. Υπάρχει περίπτωση να μπορέσω να ξαναβάλω εξωτερική καπνοδόχο ή μπουρί για ξυλόσομπα-τζάκι ; Οι υπόλοιποι ιδιοκτήτες αποκλείω το ενδεχόμενο να δώσουν άδεια να αλλάξει η όψη(καθώς οι ίδιοι το αφαίρεσαν). Πως κινούμαι σε αυτή την περίπτωση; Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.