Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

yorgos1960

Members
  • Περιεχόμενα

    1
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by yorgos1960

  1. Νέα θεώρηση της, ήδη θεωρημένης για ρεύμα, παλιάς άδειας? Και αν έχουν μεσολαβήσει τακτοποιήσεις σε άλλες οριζόντιες ιδιοκτησίες της ίδιας οικοδομής?
  2. Καλησπέρα συνάδελφοι. Ζητάνε από πελάτη μου "Βεβαίωση Σύνδεσης με τα δίκτυα κοινής ωφέλειας" για επανασύνδεση (είχε ρεύμα 40 χρόνια -το διέκοψαν λόγω θανάτου του ιδιοκτήτη, και οι κληρονόμοι το μεταβίβασαν) διαμερίσματος το οποίο έχει κατασκευαστεί με άδεια του 1976, απολύτως σύμφωνα με τα σχέδια, και για το οποίο έχω εκδώσει -προ διετίας, όταν μεταβιβάστηκε- βεβαίωση του 4495 ότι δεν υπάρχουν αυθαιρεσίες. Απαιτείται όντως βεβαίωση? Δεν βλέπω να υπάρχει πρόβλεψη γι' αυτήν την περίπτωση στις αναφερόμενες διαδικασίες. Το έχει αντιμετωπίσει κάποιος εδώ?
  3. Καλημέρα σε όλους Συνορεύω με γωνιακό οικόπεδο στο οποίο υπάρχει κτίσμα με άδεια προ του 1985, το οποίο απέχει από το δικό μου όριο 2,5 μέτρα (στο άλλο όμορο έχει κολλήσει) με μεταγενέστερη ισόγεια προσθήκη -άγνωστης προς το παρόν νομιμότητας- σε επαφή με το δικό μου οικόπεδο. (ανεβάζω και σχετική φωτογραφία με σκαρίφημα) Στην περιοχή ίσχυε το ΣΥΝΕΧΕΣ σύστημα. Το ερώτημα είναι αν κολλάω στο όριο. Η δική μου απάντηση είναι ΝΑΙ (βάσει της παρ. ε, αν μη τι άλλο) . Το ρωτάω όμως επειδή σε άλλο φόρουμ είδα ένα ιδιότυπο σκεπτικό ότι αν συνορεύεις με γωνιακό οικόπεδο, το δικό σου πλαϊνό όριο, είναι το δικό του πίσω όριο, και κατά συνέπεια πρέπει να το αντιμετωπίσεις σαν τέτοιο (για την ακρίβεια να αφήσεις Δ)
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.