Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

giannismo

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

-5 Κακή

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Ποσα φουμαρα θα μας πουλησουν ακομα..3 εβδομαδες τεχνικο προβλημα????Τοσο καιρο μας πιεζανε για τις ημερομηνιες.κανανε τεραστια διαφημιση του εργου..παρακινουσανε τον κοσμο να ενταχθει ....Τωρα που ηρθε η ωρα να δωσουνε λεφτα ολο δικαιολογιες ειναι..
  2. Καλημερα... Σας διαβαζω αρκετο καιρο για να συγκρινω τα βηματα υλοποιησης καθως κι εγω εχω κανει αιτηση ενταξεις στο Εξοικονομω και ειμαι στη φαση εκταμιευσεις προκαταβολης.Σημερα μπηκα στον πειρασμο να γραψω κι εγω τις εντυπωσεις μου Ολα μεχρι στιγμης τα εκανα ΜΟΝΟΣ μου χωρις να βαλω Συμβουλο εργου. Δεν συναντησα πουθενα δυσκολια στα βηματα κι ας εχω βαλει αρκετες εργασιες να γινουν Αλουμινια,Ηλιακο,Τεντες,και καυστηρα. Ειναι ξεκαθαρα τα βηματα εως απλα.Δν χρειαστηκε ποτε να παρω τηλ,δν χρειαστηκε ποτε να μην ξερω τι να κανω ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ....Θεωρω παιδια οτι πνιγεστε σε μια κουταλια νερο και ρωταει ο ενας τον αλλον γιατι προσπαθειτε να βγαλετε απο την μυγα ξιγκι μπας και ξεμεινει καν φραγκο παραπανω..Γιατι πρεπει δηλαδη ο καθε ενδιαφερομενος να καλυψει ολο το ποσον της επιδοτησης? Εγω ολα αυτα τα κανω με το 70% της επιχορηγησης και τα καλυπτουν ολα αυτα. Ο Σωστος Συμβουλος εργου ειναι για να συμβουλευει τον καθε ωφελουμενο και να του βρισκει την καλυτερη προσφορα ΟΧΙ να τουυ βρισκει τους προμυθευτες που εχει συνεργασια ο καθε Συμβουλος.Πριν απο το εργο οταν πηγα σε συμβουλο μου ειπε οτι ισα ισα φτανει η επιχορηγηση για αλουμινια καυστηρα και ηλιακο...ΧΩΡΙΣ ΤΕΝΤΕΣ..και τελικα τα κανω ΟΛΑ με το 70% της επιχορηγησεις..Δηλαδη γλιτωνω 20 ευρω ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ απο το δανειο..Ειχα χρονο να ασχοληθω.και ποναω τα λεφτα που θα δινω καθε μηνα .Αυτο ειναι ολο!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.