Μετάβαση στο περιεχόμενο

ioadrakn

Members
  • Περιεχόμενα

    58
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by ioadrakn

  1. Καλημέρα σας. Γνωρίζει κανείς την ΤΖ σε οικόπεδο επι των οδών Μοναστηρίου και Αγίας Παρασκευής του Δ. Μενεμένης-Αμπελοκήπων της Π.Ε. Θεσσαλονίκης? Η διεύθυνση είναι Μοναστηρίου 295 και το οικόπεδο βρίσκεται στην πλευρά της Μοναστηρίου πρός τη θάλασσα και αριστερά της Αγ. Παρασκευής κατά την κάθοδό της προς τη θάλασσα. Σας ευχαριστώ.
  2. Καλησπέρα. Γνωρίζει κανείς την ΤΖ επί της οδού Ιασωνίδου 11 του Δ. Θεσσαλονίκης (περιοχή Καμάρας)? Σας ευχαριστώ.
  3. Καλημέρα. Γνωρίζει κανείς την ΤΖ για την διεύθυνση "Στρατηγού Καλλάρη 6" του Δ. Θεσσαλονίκης? Σας ευχαριστώ.
  4. Συνεπώς για μία επιφάνεια νερού 150τμ και με όγκο 300κμ τί παράβολο προκύπτει. Με βάση τα 150τμ προκύπτει ποσό 500ευρώ.
  5. Σε Δήλωση με μοναδική παράβαση ανοικτή πισίνα το παράβολο είναι 250ευρώ ανεξαρτήτως επιφάνειας 'η όγκου? Σας ευχαριστώ
  6. Πρόκειται για την Πυρίκαυστη ζώνη Θεσσαλονίκης και ενδεχομένως να υπάρχει διαφορετική αρίθμηση ΟΤ. Σύμφωνα με το συμβόλαιο "....και επί της διασταυρώσεως των οδών Σελευκιδών , επί της οποίας φέρει αριθμούς ένα(1) και τρία(3) και Πτολεμαίων , επί της οποίας φέρει αριθμό δεκαπέντε(15)-γωνιαίο-....".
  7. Καλησπέρα, Γνωρίζει κανείς την ΤΖ των οικοπέδων 10 και 11 επί των οδών Πτολεμαίων κ Σελευκιδών του 40ου ΟΤ στον 5ο Τομέα της Πυρίκαυστης Ζώνης Θεσσαλονίκης? Σας ευχαριστώ.
  8. Καλημέρα.Γνωρίζει κανείς ΤΖ στον οικισμό "Σταυρονικήτα" περιοχή "Σάνη" Κασσάνδρας Χαλκιδικής? Η περιοχή θεωρείται εκτός σχεδίου. Ευχαριστώ.
  9. Καλησπέρα. Γνωρίζει κανείς ΤΖ οικοπέδου επί της οδόυ "Γεωργίου Βιζυηνού 36" στίς "Σαράντα Εκκλησιές" του Δ.Θεσσαλονίκης? Δεν ξέρω αν έχει ιδιαίτερη σημασία αλλά το οικόπεδο βρίσκεται πρός τα δεξιά για κάποιον , που ανεβαίνει την οδό Γεωργίου Βιζυηνού δηλαδή πρός το κέντρο της Θεσσαλονίκης. Σας ευχαριστώ.
  10. Μήπως γνωρίζετε την ΤΖ στο ΟΤ Γ26 στο Ρετζίκι του Δ,Νεαπόλεως-Συκεών της Π.Ε.Θεσσαλονίκης. Οι οδοί ,που το περιβάλλουν,είναι οι: Βάρναλη , Δημοκρατίας , Ελευθερίας και Σολωμού. Σας ευχαριστώ.
  11. Καλησπέρα.Δουλεύω με το FESPA 7.2 και ενώ έχω ολοκληρώσει επιτυχώς -χωρίς μηνύματα λάθους - την επίλυση του κτιρίου , διαπιστώνω , πως δεν εμφανίζονται οι οπλισμοί των συνδετήρων στις δοκούς τόσο στους ξυλοτύπους όσο και στα αναπτύγματα τους αλλά και στις προμετρήσεις. Μήπως πρέπει να δώσω στον τρόπο όπλισης δοκού "με ίσια σίδερα ανω-κάτω και συνδετήρες για την διάτμηση".
  12. Καλημέρα.Γνωρίζει κανείς την ΤΖ στην εκτός σχεδίου περιοχή "ΕΛΑΙΩΝΕΣ" στη Πυλαία Θεσσαλονίκης? Ευχαριστώ.
  13. Καλησπέρα. Γνωρίζει κανείς την ΤΖ οικοπέδου εντός του υπ. αρ. 172 ΟΤ επί της οδού Α.Βουγιουκλάκη 16 στη περιοχή Παλαιοκάστρου του Δ.Ωραιοκάστρου? Σας ευχαριστώ.
  14. 1)Άδεια Δόμησης , που εκδόθηκε τον Απρίλιο του 2013 και για την οποία δεν έχει γίνει έως τώρα έναρξη εργασιών , είναι σε ισχύ και αν ναί έως πότε? 2)Στίς φάσεις ανέγερσης ισχύουν οι διατάξεις περί ελεγκτών δόμησης 'η εφαρμόζεται η παλιά διαδικασία δηλ. είτε με αυτοψία της πολεοδομίας είτε με υπεύθυνες δηλώσεις μηχανικών-ιδιοκτητών?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.