Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

ΣΠΥΡΟΣ93

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by ΣΠΥΡΟΣ93

  1. Καλημέρα σας. Πρόσφατα εμφανίστηκε το εξής πρόβλημα στο Autocad. Όταν κάνω Line δεν με αφήνει να επιλέξω το ακριβές σημείο που θέλω αλλά με πηγαίνει σε προκαθορισμένα σημεία σαν να είναι ενεργοποιημένο το SNAP αλλά χωρίς να είναι. Όποιος γνωρίζει τι μπορεί να συμβαίνει αν μπορεί να βοηθήσει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  2. (από μεταφορά. Pavlos33) Καλησπέρα στην ομάδα. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Αξίζει η αγορά ενός μετρητή αποστάσεων που να έχει και σύνδεση Bluetooth; Γνωρίζει κάποιος αν είναι πρακτική η χρήση του Bluetooth; Αν θα βολεύει στην αποτύπωση σε σύνδεση με ένα ταμπλετ ή με το κινητο δηλαδή. Ένα παράδειγμα τέτοιου εργαλείου είναι στον παρακάτω σύνδεσμο. http://www.stanleyworks.gr/products/detail/ΠΡΟΪΟΝΤΑ/ΕΡΓΑΛΕΙΑ+ΧΕΙΡΟΣ/Μέτρα/Λέιζερ+μετρητές+αποστάσεων/TLM+99S+Bluetooth+ΜΕΤΡΗΤΗΣ+ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ
  3. Καλησπέρα σε όλους. Θέλω βοήθεια στο εξής θέμα: Στο autocad απενεργοποιήθηκε η ρύθμιση που μας αφήνει να επιλέγουμε στοιχεία και αυτά να προσθέτονται στα ήδη επιλεγμένα. Δηλαδή κάθε φορά που επιλέγω ένα αντικείμενο τότε σταματάει να είναι επιλεγμένο το προηγούμενο. Όποιος γνωρίζει κάτι ας βοηθήσει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  4. Καλησπέρα στην ομάδα. Πρόσφατα μου δημιουργήθηκε το εξής πρόβλημα με το autocad. Όταν επιλέγω μία γραμμή με αριστερό κλικ και πάω να επιλέξω και μία επόμενη τότε αυτόματα ξεκλικάρετε η προηγούμενη. ( Autocad 2018 ) Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.